Blote dames op feestje omroep PowNed

Foto: SBSHet ging er pittig aan toe op een feest voor PowNews, dat omroep PowNed begin deze maand organiseerde. Er waren naakte dames aanwezig op de fuif. Dat schrijft De Telegraaf vandaag op zijn voorpagina. De krant heeft op internet een video gepubliceerd, waarop te zien is hoe de getrouwde verslaggever Jan Roos opduikt tussen de blote billen van een onbekende dame. “Ach, bij de EO vieren ze vast op een andere manier feest. Maar bij Powned zijn we wel iets gewend“, reageert Roos.

PowNed-baas Dominique Weesie noemt het een onschuldig feest. “Die blote meiden zijn vriendinnen van een van onze medewerksters.

Zakelijk directeur Roeland Mackloet meent dat het PowNews-feest zo’n 4000 euro kostte en is betaald uit de verenigingskas. “Het is dus niet afkomstig uit het televisiebudget.

De Telegraaf merkt op dat het feest één dag na de gewraakte uitzending van PowNews over Onno Hoes plaatsvond. “De heimelijke opnamen maken pijnlijk duidelijk dat de omroep het zelf zo nauw niet neemt met de zeden die ze een ander voor de camera graag inpeperen”, schrijft de krant.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen