Charles mist radio-uitzending door elektrische auto

Foto: MAXCharles Groenhuijsen zat vanochtend niet, zoals gepland, in het mediaforum van het Radio 1-programma De Ochtend, omdat hij ruzie had met een laadpaal. Dat vertelde de journalist telefonisch in de radioshow. Groenhuijsen werd gevraagd zijn afwezigheid te verklaren. “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik krijg de oplaadkabel er niet uit op het Janskerkhof hier in Utrecht. Ik heb allerlei hulpdiensten ingeroepen. Ik krijg hem er niet uit. Dan doe je modern en verantwoord, dan gaat het nog mis.”

De Ochtend-presentator Ghislaine Plag vond het ‘knullig’. “Het is ook knullig, maar mag ik daar iemand anders de schuld van geven?“, grapte Groenhuijsen.

Overigens heeft Groenhuijsen wel vaker last van zijn elektrische wagen. Op Twitter klaagt hij steen en been over de voorzieningen voor elektrische auto’s.

Telefonisch liet Groenhuijsen nog weten tevreden te zijn over de kijkcijfers van Operatie Live, waar gisteren 1,2 miljoen mensen naar keken. “Ik kreeg een sms van directeur Jan Slagter van MAX en hij zei: ‘Op naar 2015.’”

Dat is echter makkelijker gezegd, dan gedaan, meent hij. “Er zitten wel wat haken en ogen aan, want het kost maanden aan voorbereiding om het voor elkaar te krijgen.”

 

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen