Niek van der Bruggen volgt Jeroen van Inkel op

Foto: Nick van OrmondtNiek van der Bruggen gaat de middagshow van Q-music presenteren. Hij volgt Jeroen van Inkel op, die is overgestapt naar Radio Veronica. Dat heeft de radiozender laten weten. Van der Bruggen had een programma in de avond, maar zal vanaf 21 juli elke werkdag te horen zijn van 16 tot 19 uur. “Niek heeft zich de afgelopen maanden bewezen in de avonduren en is klaar om een stap te maken naar de middag“, vindt programmadirecteur Iwan Reuvekamp.

Reuvekamp: “Hij heeft een mooie staat van dienst in radio en met de vele ervaring die hij heeft voor zijn leeftijd wordt hij een belangrijk onderdeel van onze nieuwe generatie dj’s.

Niek heeft veel zin om te beginnen op dit nieuwe tijdstip. “Heerlijk! Nooit meer thuis eten! Fileleed krijgt vanaf nu een compleet nieuwe dimensie voor de luisteraar.

De aanpassingen in de programmering, waaronder de aanstelling van Mattie & Wietze in de ochtend, is succesvol gebleken gezien het stijgende marktaandeel. “Met de komst van Niek wordt nu ook de middagshow gevuld met jong talent.”

Eva Koreman, voorheen sidekick bij Jeroen van Inkel, presenteert vanaf 1 augustus samen met Joep Roelofsen een programma tussen 21.00 en 00.00 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen