Rutger Castricum: ‘PowNews kost veel energie’

Rutger Castricum, het boegbeeld van PowNews, lijkt er niet wakker van te liggen dat zijn programma stopt met dagelijks uitzenden. Hij vindt elke dag nieuws-tv maken een zware klus. Dat heeft de verslaggever laten weten op Q-music. Castricum gaat straks wat gas terugnemen. “Wij maken nu ruim drie jaar het PowNews met veel plezier en zo nu en dan ook succes, maar het is wel zo dat het je ook opslokt qua energie, want je moet er dagelijks zijn“, geeft de programmamaker aan.

Dat is echter niet de hoofdreden. “Het heeft ook met geld te maken. Het is een van de duurste programma’s om te maken. Je hebt weinig ruimte om andere dingen te gaan doen. En voordat het op is en iedereen het zat is, willen wij zeggen: we gaan zelf verder met ontwikkelen.

Eén ding wil Castricum helder maken: “PowNews verdwijnt niet. Het blijft wel, maar niet op dagelijkse basis. Daarnaast zal er wel veel veranderen als het gaat om meerdere programma’s die we kunnen maken.

Of de wekelijkse PowNews dezelfde presentator en verslaggevers zal kennen, is nog niet duidelijk. “Dat weten we allemaal nog niet. Het is nog niet zeker hoe het allemaal loopt.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen