Ruud de Wild snapt niets van woede Beau

Foto: Q-MusicRuud de Wild snapt niet waarom Beau van Erven Dorens woensdag zo tegen hem uitviel op de radio. De SBS 6’er noemde de radio-dj een ‘matennaaier’ en riep tanden uit zijn mond te willen slaan. “Ik heb geen idee wat er nou aan de hand was“, zegt hij. Van Erven Dorens vond het niet leuk dat De Wild op de radio grappen maakte over zijn komende oudejaarsconference. “Ik mag mijn mening geven. En als ik dat doe op de radio, kan al helemaal geen sprake zijn van ‘matennaaien’.

Volgens De Wild kan de tv-coryfee niet tegen kritiek. “Dat hij niet blij is, mag. Maar dat hij vervolgens zegt de eerstvolgende keer dat hij me ziet een tand uit mijn smoel te slaan… Daarop ga ik niet eens in! Geweld is voor domme mensen. Mij bedreigen slaat nergens op.

Hij is erg teleurgesteld in Van Erven Dorens. “Beau zal met iets beters moeten komen dan handje schudden en zand erover. We draaien beiden al lang mee in dit wereldje en kunnen volgens mij allebei wel tegen een stootje. Maar ga me niet lopen bedreigen!

Uiteindelijk zal het wel goed komen, maar daarover zullen we het wel even moeten hebben.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen