Recordaantal luisteraars voor Radio 538

Radio 538, de nummer één onder de radiostations, heeft een nieuwe mijlpaal behaald. Met 3,9 miljoen luisteraars behaalde het radiostation in de meest recente meetperiode het hoogste bereik ooit. Dat blijkt uit cijfers van bureau Intomart. De basis van het succes is een ijzersterke programmering en het geweldige team DJ’s, laat de zender weten. “We doen wat we moeten doen en dat is hele goeie radio maken, dat veel mensen leuk vinden“, zegt directeur Jan- Willem Brüggenwirth.

Het station steekt met een marktaandeel van 12,2 procent met kop en schouders boven alle andere radiostations uit. “Met hoogtepunten als Ruud de Wild live in New York en de samenwerking tussen Evers Staat Op en The voice of Holland, blijft Radio 538 de favoriet van elke luisteraar“, aldus de zender.

De nummer twee onder de radiostations is 3FM met 9,8 procent, gevolgd door Radio 2 (9,1 procent), Sky Radio (8,1 procent), Radio 1 (7,3 procent), Q-music (6,3 procent), Radio Veronica (5,6 procent) en 100%NL (4,3 procent).

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen