Poenshow Viktor Brand blijft weinig in trek

Het programma Wat zou jij doen met die poen? van presentator Viktor Brand blijft weinig succesvol op de woensdagavond van SBS 6. De tweede aflevering trok 369.000 kijkers, lang niet genoeg voor een plaats in de dagelijkse lijst van 25 meest bekeken programma. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Wat zou jij doen met die poen?, dat wordt gemaakt door de nieuwe SBS-eigenaar Talpa, trok wel iets meer kijkers dan vorige week. Toen schakelden er 348.000 mensen in.

De kritiek op Wat zou jij doen met die poen? was vorige week niet mals. De tv-show, waarin mensen geld kunnen krijgen om een ludieke actie uit te voeren, werd vernietigd door tv-recensenten. “Het programma ziet er niet alleen uit als bordkarton; zo prik je er ook doorheen“, zei Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf.

Een Huis Vol Honden, de dierenshow van Nance, trok voorafgaand aan Wat zou jij doen met die poen?, ook geen miljoenenpubliek. Daar keken een magere 402.000 kijkers naar.

Vanaf 2012 hoopt SBS 6 grote stappen te zetten om het marktaandeel van het station structureel te verhogen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen