Jensen krijgt ochtendshow op Radio Veronica

Geplaatst op Tue 22 Jun 2010 om 9:51

Foto: Kastermans FotografieRobert Jensen keert terug op de radio. Hij zal vanaf augustus dagelijks te horen zijn in de ochtend van Radio Veronica, heeft de zender bekendgemaakt. Veel programmadirecteuren bij de radio vinden Jensen een onvoorspelbaar en ongeleid projectiel en willen daarom niet met hem werken. Ik denk dat dit hem juist zo creatief maakt en dat heb je wel nodig om nog op te vallen in de overvolle ochtendmarkt op de radio in Nederland“, zegt Uunco Cerfontaine van Radio Veronica.

Jensen is blij om terug te keren als deejay. “Het is fantastisch om na vijf jaar weer terug te keren op de radio. Natuurlijk ga ik met Jan de dingen doen waar de fans ons van kennen. Maar ik heb de afgelopen jaren veel nieuwe energie en frisse ideeën opgedaan met radio, televisie en internet wereldwijd en wil met die inspiratie een onderscheidende ochtendshow gaan maken. Radio Veronica is natuurlijk het radiostation waar mijn roots liggen. Het is prachtig dat ik daar samen met Jan weer echte radio kan gaan maken, met de muziek die bij mij past.

Radio Veronica, onderdeel van de Sky Radio Groep, is een station met hits uit de jaren 80 en 90.
27 Reacties op “Jensen krijgt ochtendshow op Radio Veronica”


 1. Pietro

  Dat is goed nieuws.Beter dan Rick van Velthuizen.

 2. David (2)

  Ik hoop vooral dat ie het volhoudt, en niet na een paar weken weer herhalingen gaat uitzenden omdat ie geen zin heeft op te staan, want dat is dodelijk voor een ochtendshow. En zo ging het de laatste keer wel. Maar als hij weer het niveau van rond 2000 kan halen zoals bij VeronicaFM/YorinFM dan lijkt het me leuk om weer te horen.

 3. GK

  Dag Veronica

 4. moi

  getverderrie, nee toch en ook dit weer zelf betaald van pappas zuur verdiende centen jensen? walgelijke pafzak zonder talent.

 5. michel

  Goed idee. Jensen op de radio is veel euker dan op tv.

 6. De heer

  ouderwets keten op de radio.

  Ben hier heeel blij mee.

 7. Monique

  Ik ga opzoek naar een andere zender. Hoe verzinnen ze het om de blaaskaak een programma te geven.

 8. eyes

  Super, vond dit duo altijd al fantastisch. Jammer dat ie niet in de middag zit.
  Moet nu ruzie maken op het werk, aangezien de overige personen bij mij op de kamer altijd naar Evers luisteren. Ook leuk, maar Jensen zeker ook!

  Vraag me nu wel af of ie nog iets op TV blijft doen.
  Vond snafu eigenlijk beter als Jensen!.
  één keer 1 de week is voldoende voor op tv.
  Kan ie afwisselen; 1 seizoen Jensen!, 1 seizoen Snafu.

 9. Anonymous

  Reactie op eyes: Jensen komt waarschijnlijk niet meer terug op tv, evenals snafu tv

 10. Robert (ja, een andere)

  Jensen is iemand die alleen maar andere mensen kan afzeiken, zonder zelf iets te kunnen. Middagprogramma Somertijd bij Veronica is tenminste wel echt top, en gezellig. Jammer. Blijft toch Evers in de ochtend…

 11. Anonymous

  Dan ga ik maar weer op zoek naar een andere zender. Afgelopen 2 jaar Veronica geluisterd in de auto maar deze gast hoef ik niet te horen.

 12. Anonymous

  meneer gaat een ‘onderscheidende ochtendshow’ maken. Zozo ben benieuwd. Ik weet zeker dat het meer van hetzelfde wordt en werkelijk niet onderscheidends zal bevatten. Hij heeft veel inspiratie op gedaan. Ja ja, in zijn tv programma was hij ook altijd zo origineel. Toen hij na 2 jaar afwezigheid terug kwam, was zijn programma niets veranderd. Hij heeft de kans niet gegrepen. Gevolg: tv programma weer voorbij. Stom dat hij die inspiratie dan niet gebruikt heeft op tv… of is het gewoon weer gelul uit die speknek van m?

 13. TeeVeetje

  Dat word schoppen en trappen naar de figuren bij wie hij dit altijd al deed , alleen zonder beeld . Tis best wel een grappige bolle .

 14. Anonymous

  Jensen terug op de radio, wie had ooit gedacht dat dat nog ging gebeuren… We hadden allemaal verwacht dat hij naar Radio 538 zou gaan. Wat ook niet onlogisch zou geweest zijn omdat ze nu toch echt een nieuwe middagshow willen hebben, hebben ze gezegd. Maar in de ochtend op Veronica is natuurlijk te gek nieuws! Eindelijk een nieuwe ochtendshow, en veronica is natuurlijk een mannen zender dus dat is een goede keuze geweest. Zet Rick van Velthuysen in de Middag en je hebt een constante programmering. Over de beperking wat veronica heeft is wel over gesproken hoor want Skyradio group is niet achterlijk en weten echt wel wat voor iemand ze in huis halen… We gaan het zien het wordt een beetje schakelen tussen giel en Jensen dan..

 15. Donald

  Dit gaat Veronica zéker luistercijfertjes (lees: euri’s) kosten!

 16. Olga

  Ik dacht dat hij al ontploft was….

 17. mark

  Jensen ligt toch altijd tot middag op z’n nest? Zal wel een omschakeling zijn… En wie gaat nu al die interessante artikelen op Snafu plaatsen. Jan Paparazzi zeker (die doet al een gedeelte). Of gaat die ook mee naar Radio Veronica.

 18. Lies

  Reactie op mark: Of hij neemt het weer op, deed hij vroeger ook wel eens. Hoeft ie niet live…

 19. Sandra

  Jensen zenden de laatste weken dat hij op de radio was ook alleen maar herhalingen uit.
  Ik ben ook benieuwd hoe lang hij het vol zal gaan houden.
  Voor mij wordt het een beetje kiezen Edwin Evers of Jensen.
  Hoewel ik toch denk voor Edwin Evers zal kiezen, hij maakt gewoon goede radio.
  Jensen is ook leuk, maar het zijn zulke puberale grappen.

 20. Anonymous

  Een aanfluting voor de zender die kwal van Jensen erop met dat stuk levend geworden moederkoek van ene Jan Paparazzi. Mogguh Rick is veel beter.

  Radio Veronica begin niet aan deze blamage en hou zoals het nu is.

 21. Anonymous

  Uunco Cerfontaine is een dwaas,. Als je de luistercijfers van de zender omlaag wilt hebben neem je idd dat zak vullis aan met inhoud. Robert is de zak en Jan de inhoud.

 22. Anonymous

  Bah wat een verschrikking. Zoeits wil je toch niet in de ochtend horen?
  Zeg maar dag tegen je luisteraars radio veronica.

 23. Anonymous

  Jan Paparazzi is hetgeen wat nog uit de donkere tunnel kwam toen Robert Jensen was geboren.

 24. moi

  die 2 zijn echt passe hoor, puberaal geleuter en mensen treiteren, niet meer van deze tijd!

 25. insider

  Waar zijn de tijden van Curry and the Crew live vanuit Irak? Dat was tenminste vernieuwend.

 26. mark Broere

  Wat moet die blaaskaak van een jensen op de radio,geef mij maar rick van velthuizen, stomme zet van veronica , dan maar weer evers in de ochtend.

 27. edje

  nee he, veronica is weer verleden tijd!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.