Wolter Kroes: ‘Gordon moet niet zeuren over Radio 538’

Wolter Kroes vindt dat zijn collega-zanger Gordon er niet over moet zeuren dat zijn platen niet gedraaid worden door radiostations als Radio 538. “Het is een superzanger, maar hij kan ook heel erg zeuren. Je moet gewoon accepteren hoe het gaat“, zei Kroes zondag in de tv-show ‘Carlo & Irene: Life 4 You’ op RTL 4. “Elk radiostation heeft zijn eigen format. 538 draait een ander soort muziek dan wat Gordon maakt of wat ik maak. Wordt het niet gedraaid, dan moet je daar gewoon niet zuur over zijn.

Volgens Kroes helpt het wel als je muziek gedraaid wordt door Radio 538. “Ik heb nu drie singles gehad die wel gedraaid werden door Edwin Evers. Daar was ik heel erg blij mee. Bijvoorbeeld Viva Hollandia. Als Edwin Evers hem niet had gedraaid, hadden we denk ik niet op één gekomen. Zo belangrijk is dat. Je moet gewoon goede muziek maken. Je moet gewoon iets maken waar je hart ligt.

Als het wordt gedraaid, dan wordt het gedraaid. Wordt het niet gedraaid, dan moet je daar niet zuur over zijn. Er zijn ook zenders die hem wel draaien“, besluit Kroes.

Gordon maakte onlangs live op de radio ruzie met Edwin Evers. “Ik geloof dat de laatste plaat die je van mij gedraaid hebt zes jaar geleden is“, riep Gordon. Evers: “Dat ligt niet aan jouw plaat? Welk ander station heeft jouw plaat gedraaid dan?

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen