Directeur Arrow: ‘Radiostations blijven op FM-frequentie’

Directeur Ad Ossendrijver van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM verwacht dat de radiostations gewoon op de FM-frequentie blijven uitzenden, ondanks dat het Agentschap Telecom ze per 11 maart uit de ether gooit vanwege een betalingsachterstand. Dat vertelt hij aan Radiofreak.nl. “Wij zien zeker kans voor 11 maart een oplossing te vinden. We verwachten dus ook dat de zenders in de lucht blijven. We hopen alleen wat meer tijd te krijgen om de financiering rond te krijgen“, vertelt Ad.

De radiozenders Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM verdwijnen per 11 maart uit de ether. “Met de eigenaren zijn betalingsregelingen afgesproken. Hieraan is herhaaldelijk niet voldaan. Daarom ziet het Agentschap Telecom zich genoodzaakt de vergunningen in te trekken“, verklaart directeur-hoofdinspecteur Marita Schreur van het Agentschap Telecom.

De schuld van de twee Arrow-zenders is opgelopen tot bijna 9 miljoen euro. Volgens het agentschap is het intrekken van de vergunning een uiterste maatregel, waar een heel traject aan is voorafgegaan. Arrow-eigenaar Ad Ossendrijver in het AD: “We zijn door de kredietcrisis in zwaar weer geraakt. Ik had van de overheid, dat ook banken overeind heeft gehouden, meer coulance verwacht. Wij bedienen met onze twee doelgroepzenders toch drie miljoen luisteraars per maand.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen