Edwin Evers: ‘Muziek, sport en humor in Bejing’

Radio 538 DJ Edwin Evers presenteert voor de vijfde keer op rij zijn radioprogramma Evers Staat Op vanaf de Olympische Spelen. Van 8 tot en met 23 augustus is de ochtendshow live vanuit Beijing te horen. Naast sporters ontvangt Evers ook politici en andere VIP’s in de radiostudio in het Holland Heineken House in Beijing. Edwin Evers: “Na het succes van de Olympische spelen in Sydney, Salt Lake City, Athene en Turijn reizen wij dit jaar af naar de Zomerspelen in Beijing.”

Edwin Evers is enthousiast over de special van zijn show: “De kou verwisselen we nu dus weer voor de hitte, maar verder zal er weinig veranderen. Muziek, sport en humor zullen ook in Beijing de voornaamste elementen zijn!

Samen met side-kicks Rick Romijn en Niels van Baarlen brengt Edwin Evers verslag uit van de Zomerspelen en zijn verschillende sporters te gast in de radiostudio. Iedere ochtend treden ook bekende artiesten op als Jan Smit, Guus Meeuwis, VanVelzen en Jeroen van der Boom.

Radio 538 luisteraars maken deze week kans om ook aanwezig te zijn in Beijing tijdens de Olympische Spelen. Randstad geeft deze 10 exclusieve reizen weg! Meer informatie over de actie is te vinden op www.radio538.nl. ‘Evers staat op in Beijing’ is elke werkdag te beluisteren van 06.00 tot 10.00 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen