Lantinga en Swijnenberg met nieuw programma op 3FM

Sander Lantinga (foto) en Coen Swijnenberg gaan het nieuwe BNN-middagprogramma De Coen en Sander Show presenteren op 3FM. Nieuws, bijna nieuws en vooral veel muziek zijn de ingrediënten van de nieuwe radioshow. Vanaf maandag 4 september vult het duo tussen 16.00 uur en 18.00 uur de laatste uurtjes van de werkdag op 3FM. Zij volgen hiermee Wouter van der Goes op die vertrekt naar Q-Music. Sander en Coen zijn geen vreemden van elkaar. Elke vrijdagavond zijn zij samen te horen in Lantinga & Swijnenberg op 3FM. Coen maakt met de start van het nieuwe programma ook meteen zijn overstap van de NPS naar BNN.

Swijnenberg: “Het is op vrijdagavond altijd feest om met die chaoot van een Lantinga te werken en dat feestje gaan we nu elke werkdag in de middag vieren. Ik ben bij 3FM begonnen met één uur per week midden in de nacht, en nu ga we samen voor BNN de middagshow presenteren; de dromen blijven maar uitkomen!

Ook Sander is gelukkig met de nieuwe show: “Ik werk voor de leukste omroep, bij de leukste zender, op het mooiste tijdstip.” Beide DJ’s komen uit de eigen opleiding van 3FM. Coen is in de loop van 2002 begonnen bij 3FM. Eerst een tijdje in de nacht, maar sinds 1 maart 2004 is hij op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur het vaste geluid op 3FM. Sander maakte vorig jaar zijn overstap naar BNN. Hij was daarvoor elke werkdag te horen in de avond van 3FM. Bij BNN is hij komend televisieseizoen te zien in het programma Try Before You Die. (Foto: Nick van Ormondt)

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen