Eerste afvallers tijdens WK WK-kijken

De afbeelding http://www.caz.nl/uploadedImages/normal/nactie_wkwk5488.jpg kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.In de nacht van maandag op dinsdag werd het WK WK-kijken van radiozender Caz! de eerste twee deelnemers teveel. Sinds afgelopen zondag 15.00 uur is het WK WK-kijken, waarbij een aantal deelnemers zo lang mogelijk achter elkaar naar WK-wedstrijden moet kijken, aan de gang bij Caz!. Vanmiddag is de 48 uur gepasseerd. De wedstrijd ging van start met zes deelnemers die zich in de voorafgaande week hadden gekwalificeerd. Er zijn nu twee deelnemers afgevallen.

Na 37 uur, 43 minuten en 50 seconden moest Danil opgeven. Om 07.00 uur, na precies 40 uur volgde Anders, ook hij kon zijn ogen niet meer openhouden. Danny, Ron, Irith en Sjaak strijden nog steeds om de twee finalekaarten voor het WK in Duitsland. Het WK WK-kijken is een wedstrijd waarbij de deelnemers vanaf een oranje bank in de studio van Caz!, non-stop alles over het WK moeten bekijken. Op de tijden dat er geen wedstrijden op tv te zien zijn krijgen ze oude wedstrijden voorgeschoteld. In de rust van de wedstrijden krijgen de finalisten, net als de spelers, 15 minuten pauze maar daarna moeten ze meteen weer door. Wie het langst blijft zitten en niet in slaap valt wint twee kaarten voor de finale van het WK in Duitsland.

1 Commentaar
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Mediacourant.nl » Blog Archive » Danny wint WK WK-kijken bij Caz
juni 15, 2006 12:20

[…] Het WK WK-kijken begon afgelopen zondag om 15.00 uur (zie ook eerder) en afgelopen nacht, na 82 uur, 15 minuten en 57 seconden was het voorbij. Er waren toen nog twee finalisten over, Danny uit Amsterdam en Ron uit Boskoop. Toen Ron in slaap viel was de wedstrijd voorbij en kon Danny tot winnaar worden uitgeroepen. Hij heeft daarmee twee kaartjes voor de finale van het WK voetbal in Duitsland gewonnen. Het WK WK-kijken was een wedstrijd waarbij de deelnemers non-stop alles over het WK moesten bekijken. […]

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen