AVRO’s ‘Schiffers.fm’ deze zomer in heel Europa

De afbeelding http://www.omroep.nl/radio2/top2000/foto/images/Hans%20Schiffers%201.jpg kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Het Radio 2-programma Schiffers.fm van de AVRO is van 24 juli tot en met 1 september in heel Europa via de Wereldomroep op de korte golf te beluisteren. Schiffers.fm zal in deze zes weken dagelijks met een Nederlander in een Europees land of streek praten over typische lokale gebruiken, over radio, tv en muziek in dat land en aan het slot vragen naar de (nationale) nummer 1 aldaar die daarna gedraaid wordt.

1 Commentaar
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
René
juni 13, 2006 17:12

Ik heb nog nooit zo een slecht en voorspelbaar programma als Schiffers.FM gehoord.
In het begin was het best leuk, maar als je wat vaker beter luisterd hoor je steeds dezlefde platen. Soms nog in dezelfde volgorde. En dan die stem van Hans, met alle respect die is zo slaapverwekkend dat je bijna zou denken dat het een programma is voor mensen die niet kunnen slapen.

Voor alle duidelijkheid, het kan ook aan mij liggen hoor omdat ik nogal veel radio luister. Misschien moet Radio2 maart eens op de schop want volgens mij begint het format aardig sleets te raken.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen