Raymond Mens gesaboteerd door man Anniko van Santen: ‘Bizar’

Raymond Mens ziet zijn diep gekoesterde wens voor een tv-programma in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen toch niet uitkomen. Door de man van Anniko van Santen…

Anniko van Santen en Raymond Mens © NPO

Er was Raymond Mens echt heel veel aan gelegen om in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen af te reizen naar de Verenigde Staten. Aanvankelijk had hij Johan Derksen zo ver gekregen, maar SBS 6 vond het tv-idee veel te politiek. Daarop stelde Rutger Castricum voor om met Raymond op reis te gaan en dat uit te zenden bij PowNed.

Remco foetsie

Hoe staat het daar nu mee? Raymond vertelt in de Story: “De NPO wilde niet dat ik het met Johan zou doen, en heeft toen Rutger Castricum naar voren geschoven. Dat vond ik goed.”

Dat is echter spaak gelopen, schrijft Story. “Uitgerekend op de dag dat NPO-baas Remco van Leen, de man van Opsporing Verzocht-presentatrice Anniko van Santen, zijn definitieve goedkeuring zou geven en de voorbereidingen van het programma van start konden gaan, legde de tv-baas zijn functie neer.”

Bizarre samenloop

Remco wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en schijnt ook door Anniko uit huis gezet te zijn. Hoe dan ook: doordat Remco op non-actief staat, ziet Raymond zijn droom-tv-reis door de neus geboord.

“Ja, toen kwamen we in de wachtstand terecht”, bevestigt hij. “Een bizarre samenloop van omstandigheden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen