Bizar: AD-journalist stuurt schunnig appje aan Domien Verschuuren

Domien Verschuuren heeft een heel schunnig appje gekregen van Marcus den Blanken, mediajournalist bij het AD. “Over een vrouw van zekere leeftijd die iets naar binnen schuift.”

Domien Verschuuren © NPO

Als één van de grootste radiosterren van ons land staat Domien Verschuuren regelmatig in contact met mediajournalisten, waaronder Marcus den Blanken van het AD. Het contact tussen hen heeft echter wel een heel vreemde wending gekregen, omdat de journalist hem een buitengewoon pikant berichtje heeft gestuurd.

Laminaat

Het is nu twee weken geleden dat het gebeurde, vertelt Marcus. “Ik was in Portugal twee weken terug en ik had een soort van feestje. Het was allemaal heel leuk en aardig. Ik stond in een of andere nachtclub. Biertje erbij, alles, en ik was met een vriendinnetje daar”, zegt hij in de AD Mediapodcast.

En toen? “Zij was helemaal hoteldebotel op iemand die daar rondliep en zij vroeg: ‘Kan ik daar even naartoe gaan en wacht jij dan?’ Dus ik zat lekker op mijn telefoon te scrollen en op een gegeven moment zie ik op Instagram zo’n heel grappig filmpje van een man die laminaat aan het inschuiven is.”

Grijs haar

Er verschijnt vervolgens een vrouw in dat filmpje die iets héél suggestiefs uithaalt, aldus Marcus. “Daarna staat er een vrouw van zekere leeftijd met grijs haar, en die draait zich om en die laat zien dat zij ook wel iets naar binnen (schuift, red.)… Oké, hou dat in je hoofd. Ik moet daar om lachen en ik stuur dat naar dat vriendinnetje van mij toe.”

Dat vriendinnetje dus dat op zoek was naar een of andere meneer, legt hij uit. “En ik doe er de tekst bij: ‘Just like you. Hahaha.’ En zij komt teruglopen en laat het zien, en: hahaha. Nou, niks aan de hand, denk je. Volgende ochtend, ik word wakker, en ik pak mijn telefoon en ik zie op Instagram, in mijn DM: Domien Verschuuren.”

Domien

Wat deed Domien daar? “Ik denk: hè? En ik zie: ‘Hahaha.’ En ik open het en ik zie dat ik het niet alleen naar dat vriendinnetje toe heb gestuurd, maar ook naar Domien Verschuuren met de tekst: ‘Just like you.’ Alleen naar Domien en die vrouw dus. Ik had toevallig onlangs contact gehad met Domien, dus die stond nog in mijn lijst.”

Die vriendin van Marcus en Domien stonden naast elkaar in de contactlijst. “Dus ik had het gewoon dubbel aangeklikt. Gelukkig kon hij erom lachen en kon ik het snel uitleggen en was er niks aan de hand. Maar ik heb me toch even geschaamd als mediajournalist die dit naar een radiomaker toe heeft gestuurd.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen