Anniko van Santen is geen Linda: ‘Ze heeft haar man eruit gegooid’

Het lijkt erop dat Anniko van Santen iets resoluter in de wedstrijd staat dan Linda de Mol. Zij heeft haar van wangedrag beschuldigde man er wél uitgegooid. Althans, zo lijkt het.

Anniko van Santen en Remco van Leen © AvroTros, NPO

Wat een drama is het allemaal met die misdragende mannen en vrouwen in het Hilversumse. Er zijn daar inmiddels al zoveel koppen gerold dat je het NK Bowlen kunt organiseren op het Media Park. Ook Remco van Leen, de man van Opsporing Verzocht-presentatrice Anniko van Santen, staat al een tijdje op non-actief als televisiebaas van de NPO.

Gescheiden levens

Waar Remco precies van wordt beschuldigd? “Tientallen vrouwen hebben aangegeven te zijn betast, aangerand en seksueel te zijn geïntimideerd door Remco”, riep Yvonne Coldeweijer daarover. Wat daar van waar is, wordt momenteel onderzocht. Vorige week werd bekend dat het rapport naar zijn vermeende wangedrag is uitgesteld.

Hoe dan ook: Anniko lijkt er geen zin in te hebben om thuis op de bank te zitten naast een man met een zwart balkje. ‘Leiden Anniko van Santen en echtgenoot Remco gescheiden levens?’, luidt deze week een kop van Story.

Niet meer op Veluwe

Anniko en Remco verhuisden in 2021 van Hilversum naar de Veluwe. “Nu blijkt echter uit officiële documenten (in het bezit van Story) dat Anniko en Remco niet langer op hetzelfde woonadres staan ingeschreven”, aldus het tijdschrift.

Dit is heel merkwaardig, vindt Story. “Waar Remco’s postadres zich in een pand in het centrum van Amsterdam bevindt, staat Anniko nog steeds ingeschreven op het adres van hun in 2020 gekochte gezinswoning. In het verleden stonden de twee wel op hetzelfde adres ingeschreven.”

Wat zegt Anniko?

Wat zegt Anniko hier zelf nou over? “Ik ga niet vertellen hoe het tussen ons zit”, laat ze Story desgevraagd weten.

Maar dan komt er wel een héél veelzeggende uitspraak: “Ik heb Remco vanmorgen nog gezien en hem een gelukkige verjaardag gewenst.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke methode zou u hanteren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen