Marijke Helwegen denkt dat NPO kan bezuinigen op taxi’s: ‘Dúúr!’

Marijke Helwegen vindt het gek dat er zoveel ophef is over de kosten van de nieuwe studio van Eva Jinek, terwijl Hilversum ook al jaar en dag hele dure taxi’s gebruikt. “Mercedessen!”

Marijke Helwegen © Instagram

Het relletje over de nieuwe studio van Eva Jinek is inmiddels weer gaan liggen, maar het AD heeft de mensen flink tegen haar opgestookt met de bewering dat de extra kosten van haar locatie zo’n 2 miljoen euro zouden bedragen. Sommigen vinden het schandalig, anderen vinden het begrijpelijk dat ze niet op het afgrijselijke Mediapark wil zitten.

Duurste Mercedes

Marijke Helwegen wijst erop dat de kritiek een beetje selectief is. Ze wijst in Party bijvoorbeeld op de explosieve kosten voor taxivervoer. “Al die sterren worden door een taxi vervoerd. Toen ik laatst opnames had voor een tv-programma, werd ik opgehaald door de duurste Mercedes die er is.”

Bizar, vindt de societyster. “De chauffeur daarvan zei dat hij iedereen met deze auto ophaalt. Hij noemde ook Eva Jinek. Dus ze worden allemaal gereden. Je denkt toch niet dat ze ’s avonds zelf terugrijden? Nee.”

Massagestoelen

Dat er taxi’s worden gestuurd is tot daaraantoe, maar dit soort Mercedessen? Belachelijk, vindt Marijke. “Ik kan wel begrijpen dat iemand die elke avond zo’n prestatie moet neerzetten, gereden moet worden.”

“Of dat dan is door de allerduurste Mercedes, met rugleuningen en stoelen die je kunnen masseren, daar kun je je vraagtekens bij zetten. Maar ik vind wel dat iemand gehaald en gebracht moet worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de NPO moet bezuinigen op taxi's?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen