‘Montana Meiland-ex wilde graag prominente rol in SBS 6-soap’

Dirk Hoogstraten, de ex-geliefde van Montana Meiland, wilde volgens de makers graag een prominentere rol in de SBS 6-soap van de Meilandjes. “Maar hij is echt een downer“, klinkt het.

Montana Meiland en Dirk © Instagram

Montana Meiland heeft zich lange tijd een beetje afzijdig gehouden van de tv-activiteiten van de rest van haar gezin. Ze is acht jaar lang samen geweest met Dirk Hoogstraten. Pas toen die relatie anderhalf jaar geleden ten einde kwam, begonnen we haar weer wat meer te zien en kreeg ze volgens biograaf Jan Dijkgraaf ook weer een grote bek.

Downer Dirk

Volgens Chateau Meiland-regisseur Timon Moll wilde Dirk ook graag een prominente rol in Chateau Meiland, maar die kreeg hij om tv-technische redenen niet, meldt Story. “Dirk is een downer. Niet iemand met het syndroom van down natuurlijk, maar zo noem ik iemand voor wie je niet op het puntje van je stoel gaat zitten als kijker.”

Dirk is gewoon een wegzapper, stelt de regisseur in het nieuwe Meilandjes-boek. “Iemand die je niet laat denken: oh, wat leuk, wat grappig, wat een energie! Het is lullig om te zeggen, maar ik vind Montana echt opgeknapt sinds Dirk niet meer in haar leven is.”

‘Ze is bevrijd’

Montana is echt zichzelf weer sinds die relatiebreuk, meent Timon. “Nu zie ik dat leuke meisje van toen ze elf, twaalf jaar was gewoon weer terug. Ze is bevrijd of zo, alsof die relatie veel meer op haar drukte dan ze dacht.”

Wat vinden Dirk en Montana ervan dat de tv-regisseur dit zegt? “Montana, die aangeeft niet te zijn betrokken bij het schrijfproces, en Dirk willen tegenover Story niet reageren op de uitlatingen over hen in het boek”, aldus het tijdschrift.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Montana wél een leuk Meilandje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen