Frans Duijts moppert in Ferrari: ‘Ik werk hard, maar verdien weinig’

Frans Duijts, de trotse bezitter van een peperdure Ferrari, vindt dat hij erg weinig verdient voor het aantal uren dat hij werkt. “Het is niet altijd in verhouding”, klaagt de volkszanger.

Frans Duijts © SBS

Er zijn weinig artiesten die zó erg pochen met hun rijkdom als Frans Duijts. Het uitnodigen van Shownieuws om zijn nieuwe Ferrari op te halen heeft zijn imago vorig jaar permanent beschadigd. Bijna iedereen ziet hem sindsdien als een dikdoener, als een patser. Een Ferrari rijden is al op het randje, maar om er dan ook nog zó mee te koop te lopen…

Weinig verdienen

Frans zelf ziet het allemaal anders. Hij vindt juist dat hij weinig geld verdient, stelt hij in de Beau Monde. “Als mensen aan mij vragen hoe het met me gaat, dan zeg ik vaak: ‘Hard werken, weinig verdienen.’ Natuurlijk, ik verdien hartstikke goed. Maar kijk je naar de uren die ik elke week draai, dan is het niet altijd in verhouding.”

Hij zou eigenlijk meer geld moeten krijgen, vindt de zanger. “Vorig jaar heb ik in totaal 163 optredens gedaan. Dat is best een heleboel en daarnaast doe ik ook nog allerlei andere dingen.”

Onroerend goed

Wat doet Frans nog meer? “Verschillende likeuren en shotjes exporteren naar veertien landen, voor de hobby handelen in onroerend goed. Ik ben altijd druk en aan het ondernemen, dus ik werk gewoon veel.”

Het leven is lastig als je rijk bent en rijk wil blijven, legt hij uit. “Kijk, in eerste instantie werk je hard om de top te bereiken. Maar als je daar in de buurt komt, moet je misschien nog wel harder werken om daar te blijven. Er is een team van 23 mensen continu bezig met het merk Frans Duijts.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frans Duijts stelt dat hij 'weinig' verdient. Arrogantie ten top?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen