Valentijn Driessen haalt hard uit: ‘Gordon is gewoon aandachtsjunk’

Valentijn Driessen trekt zich niets aan van de woede van Gordon op zijn criticasters. De sportjournalist van De Telegraaf geeft de entertainer nóg een dreun. “Het is een aandachtsjunk!”

Valentijn Driessen en Gordon © SBS

Gordon heeft een komisch talent dat door best een hoop mensen gewaardeerd wordt, maar hij heeft één groot probleem: hij kan niet omgaan met kritiek. Die lange tenen leiden ertoe dat hij alleen nog maar meer kritiek krijgt en dan kom je al snel in een vicieuze cirkel terecht. Af en toe gaat dat gepaard met een flinke woedeuitbarsting van Goor.

Forse sneer

Wat kán hij soms toch boos zijn: Gordon haalde maandag snoeihard uit naar ‘slang’ Albert Verlinde en ‘opperdroeftoeter’ Wilfred Genee. Waarom? Omdat ze het erover hebben gehad dat de aflevering van Chateau Meiland VIPS met daarin Gordon als hoofdgast voor een laagterecord zorgde. De mensen hebben geen zin in hem, aldus Albert.

Dit soort kritiek is volgens Gordon een voorbeeld van de ‘ontelbaar schadelijke en smadelijke dingen die ze continu maar roepen over mij’. Wilfred trekt zich er niets van aan, want die ontlokt zijn vaste VI-gast Valentijn Driessen in de rubriek In De Wandelgangen een behoorlijk forse sneer aan het adres van Goor.

Aandachtsjunk

Wilfred is er duidelijk op uit om iets te ontlokken bij Valentijn. “Voel je je geremd in bepaalde onderwerpen? Dat je zegt: ga die kant niet op? Dat je zegt: doe ik liever niet? Entertainment is niet jouw ding bijvoorbeeld of weet je daar ook wat van? Gordon?”

Valentijn daarop ongefilterd: “Ja, Gordon vind ik helemaal niks. Dat vind ik een aandachtsjunk. Kijk, dat soort dingen weet ik wel.”

Oei, oei, oei. Dat zal niet in goede aarde vallen bij Gordon.

En Rob?

Wilfred is uit op nog meer meninkjes. “Rob Goossens? Die heeft nog bij jullie gewerkt.”

Valentijn: “Veronica Superguide?”

Wilfred: “O, dat doet hij nu ook inderdaad, ja.”

Valentijn: “Dat heeft hij ook gedaan. Die volg ik niet zoveel. Wij hebben tegenwoordig wel af en toe RTL Boulevard op, maar dat is niet een programma waar ik voor thuis zou blijven, nee.”

‘Rob ook niks’

Uit zichzelf brengt Valentijn dan ook nog Rob Kemps ter sprake. “Die jongen van dinges die hier ook is geweest, waar jij hebt opgetreden, Rob Kemps, die zag ik net ook weer. Nee, daar ben ik ook niet zo weg van. Dan krijg je dat over dat Frankrijk, helemaal weg van Frankrijk en de Notre-Dame en al die artiesten erbij.”

Tot slot: wat vindt Valentijn ervan dat hij door zijn Telegraaf-collega Tina Nijkamp is uitgeroepen tot populairste VI-gast? “Daar ben ik wel blij om, ja. Dat vind ik een grote eer. Tina Nijkamp. Dan voel je ook dat het zuiver is, hè? Die doet ook niks bij De Telegraaf, heeft daar ook geen column. Anders zou je denken: die hangen bij elkaar aan de lijn!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Valentijn Driessen noemt Gordon een aandachtsjunk. Gaat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen