Rob Goossens niet welkom in VI: ‘Vraag maar aan Johan waarom’

Rob Goossens is in tegenstelling tot zijn directe collega Aran Bade niet welkom in de studio van Vandaag Inside. Waarom dat is? “Vraag dat maar aan Johan Derksen”, reageert de tv-kenner.

Rob Goossens en Johan Derksen © RTL, SBS

Het is geen geheim dat Rob Goossens een vrij gepeperde mening heeft, maar dat hij zich aan de desk van RTL Boulevard behoorlijk inhoudt. Zijn brutale karakter sluit goed aan bij Vandaag Inside, maar toch hebben we hem daar nog nooit zien zitten, terwijl zijn snoezige collega Aran Bade al wél een paar keer heeft mogen aanschuiven. Hoe zit dat?

‘Vraag Johan maar!’

Frank Dane vraagt het Rob, die twee jaar geleden overigens wel te gast was in voorganger VI Vandaag, op de man af. “Wat is eigenlijk de reden dat jij niet te zien was in dit seizoen? Dat vind ik nog steeds jammer.”

Rob antwoordt in de uitzending van gisteren: “Ehhhh, zullen we het daar nog een keer over hebben? Ja, moet je aan Johan Derksen vragen…”

Frank: “Jammer vind ik dat.”

Lex Uiting: “Ja, zit daar een ehhh? O, spannend.”

Blijkbaar

Frank vraagt zich af wat er aan de hand is. “Is daar iets?”

Lex: “Tussen Johan en jou?”

Rob: “Blijkbaar.”

Frank: “Dat vind ik jammer.”

Rob: “Ik ook.”

Frank: “Ik heb het idee dat hier meer zit, maar…”

Rob: “Jongens, ik ga naar huis!”

Frank: “Je wordt gered door de tijd!”

Goed seizoen

Hoe kijkt Rob terug op het afgelopen seizoen van Vandaag Inside? “Het was weer een goed seizoen. Ze hebben alle relletjes overleefd, ze zijn nog steeds onbedreigd de best scorende talkshow en ze hebben van alles te bespreken gehad. Er waren ook relletjes genoeg om over te praten.”

Wat was voor Rob het hoogtepunt? “Stiekem was mijn hoogtepuntje wel dat ze de reputatie van Özcan Akyol zo: tjuup, door de shredder hebben gehaald. Dat was echt genieten.”

Kritiek op Johan

Het is niet duidelijk waarom Johan dan Rob uit de studio zou willen weren. Rob heeft in het verleden regelmatig kritiek geuit op Johan, maar dat hebben genoeg gasten van VI ook gedaan.

Met name toen Johan zo de plank missloeg tegen Angela de Jong ging Rob los. Hij riep toen dat de VI-ster ‘van zijn voetstuk is gevallen‘. Uiteindelijk ging Johan na zijn gênante optreden alsnog diep door het stof.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen