Catherine Keyl vreest dat Hamas ‘wat te zeggen krijgt’ in ons land

Catherine Keyl zou er niet raar van opkijken als de terreurorganisatie Hamas ‘wat te zeggen krijgt’ in ons land. “Dat zou me niet verbazen met het eindeloos toelaten van vluchtelingen.”

Catherine Keyl © SBS 6

Catherine Keyl is ontzettend bezorgd over de staat van ons land. Als ze ziet wat er allemaal gebeurt tijdens de protesten in en rond de Universiteit van Amsterdam, dan denkt ze dat we in Nederland niet bepaald op de goede weg zijn. De 5 Uur Show-diva spreekt er haar zorgen over uit in haar column voor het Telegraaf-katern Vrouw.

Weinig hersens

De vrouwen die in de hoofdstad protesteren om de situatie in Palestina zijn dezelfde types die bij het minste geringste ‘grensoverschrijdend gedrag’ roepen, meent Catherine.

Ze schrijft in haar column: “Dit zijn de vrouwen die nu protesteren. Die geen compliment over hun uiterlijk willen horen, omdat het discriminerend is. Die zo vanuit de nagelstudio naar het studentenprotest gaan. Die om Hamas schreeuwen. Je vraagt je af hoe mensen met zo weinig hersens op de universiteit terechtkomen?”

Hamas aan macht

Catherine vreest voor de invloed van de terreurorganisatie Hamas. “Eén ding is duidelijk: als Hamas hier wat te zeggen krijgt (en dat zou me niet verbazen met weer het eindeloos toelaten van Palestijnse vluchtelingen), hebben de dames geen kledingprobleem meer. Ze dragen dan gewoon een hoofddoek en djellaba.”

“Trouwens, over een carrière hoeven ze zich ook geen zorgen meer te maken. Ze hebben namelijk één recht en dat is het aanrecht. Ze worden weer gewoon de broedmachines die onze grootmoeders ook altijd waren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Catherine Keyl als minister of staatssecretaris in het nieuwe rechtse kabinet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen