Nipplegate: Rob Goossens op televisie in doorschijnend overhemd

Rob Goossens is gisterenavond per ongeluk op televisie verschenen in een doorschijnend overhemd, waardoor zowel zijn linkertepel als zijn rechtertepel minutenlang in beeld waren.

Rob Goossens © RTL

De styling van de RTL Boulevard-sterren is doorgaans redelijk op orde, al lijkt de styliste van Rob Goossens al enige tijd vermist. Laatst verscheen hij aan de desk in een colbertje met dérmate dunne streepjes dat hij die vanwege interferentie al na het eerste item uit moest trekken, en gisteren maakte hij dus zijn opwachting in pikante, doorschijnende kleding…

Robs tepels

Rob droeg aan de desk een wit, linnen overhemd. Prima, maar door de belichting in de studio waren zijn tepels duidelijk zichtbaar voor de kijkers thuis. Dat zal door sommige kijkers als onprofessioneel en ongepast worden beschouwd, omdat het behoorlijk afleidend is en niet goed aansluit bij de toch wat formele setting van het programma.

Er is onder kijkers van Boulevard echter geen ophef losgebarsten over zijn kledingkeuze en dat zal mede te maken hebben met het feit dat Rob een man is. Voor vrouwen zijn de normen wat dit betreft veel strenger. Zo werd Janet Jackson zo ongeveer gekielhaald toen haar tepel ooit zichtbaar was op de Amerikaanse televisie: nipplegate.

Uitdagend

Het is natuurlijk ook niet uitgesloten dat sommige kijkers het juist heel plezant vonden om de tepels van Rob te aanschouwen. Als zij de televisiekenner een aantrekkelijke man vinden, dan geldt zo’n doorschijnend overhemd namelijk al snel als een comfortabel visueel element.

Zelf heeft Rob nog niet gereageerd op zijn fashionflater, al heeft zijn vriendin Veranika nu wel iets om hem mee terug te pakken. De tv-kenner onthulde laatst namelijk in de Libelle dat hij haar wel eens uitlacht om haar kledingkeuze. Hij is dan Boulevardje aan het spelen terwijl zij zich aan het omkleden is.

Boulevardje spelen

Hoe zit dat precies? “In mijn werk is een plaat voor m’n kop wel handig, maar ik moet geen Boulevardje spelen in de slaapkamer. Op een gegeven moment ging ik sarcastisch commentaar geven op de outfits van Veranika. ‘Ah leuk, je gaat vandaag naar de huishoudbeurs?’ Ik vond het zelf grappig.”

Maar zijn vriendin kon daar dus absoluut niet om lachen. “Toen ik merkte dat het Veranika echt onzeker maakte, stopte ik direct. Ik wil niet dat de mensen van wie ik hou last van me hebben.”

Mocht hij tóch weer beginnen, dan heeft Veranika nu in elk geval de nodige munitie…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rob Goossens een stylist heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen