Linda de Mol bijna 60 jaar: komt er groot eerbetoon op televisie?

Linda de Mol bestaat alweer bijna 60 jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Komt er ook een groot eerbetoon op televisie, zoals André van Duin dat krijgt? “Dat denk ik niet.”

Linda de Mol © SBS

Ze was dé onbetwiste koningin van de Nederlandse televisie, maar wat is daar ongelooflijk weinig van overgebleven. Linda de Mol verloor niet alleen populariteit door de vermeende daden van haar liefje Jeroen Rietbergen, maar ook door de onprofessionele manier waarop ze zélf omging met de rel rond The Voice, namelijk hysterisch en kinderachtig.

Grote Linda-show?

Hoe dan ook: op 8 juli viert Linda haar zestigste verjaardag en dat is natuurlijk best een moment om bij stil te staan. André van Duin krijgt bijvoorbeeld een groot tv-eerbetoon omdat hij al zestig jaar in het vak zit. Kunnen we ook zoiets voor Linda verwachten? Of doet ze voorlopig even niet meer mee?

Tina Nijkamp, de voormalig zenderbaas van SBS 6, rekent er niet op. “Een goede vraag. Linda wordt 8 juli zestig jaar inderdaad. Een mooi jubileum en zij is natuurlijk ook al vele decennia een populaire en belangrijke presentatrice. Ik denk dat Linda het gewoon zelf niet zo graag wil op dit moment”, zegt ze in de podcast Tina’s TV Update.

‘Ze wil zelf niet!’

Linda denkt dat ze vanwege het ongemak rond haar liefje even niet te veel aandacht op zichzelf wil vestigen. “Ik denk dat zij eventjes de zaak afwacht met Jeroen Rietbergen. Hoe loopt dat af? Ik denk wel dat ze met haar blad er natuurlijk heel veel aandacht aan gaat besteden, maar voor de rest denk ik…”

“Qua tv doet ze het sowieso al wat rustiger aan. Ze is druk met de opnames van Gooische Vrouwen, dus wellicht ook dat als ze 65 wordt, dat er dán een speciale serie en een jubileumconcert ofzo komt, maar dit jaar zit dat er niet in, denk ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Beter even wachten met een eerbetoon aan Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen