Rob Goossens begaat zelfde tv-flater als Roxane Knetemann: ‘Oei’

Rob Goossens begaat dezelfde tv-blunder als Roxane Knetemann. Hij zag zich gisterenavond genoodzaakt om nog tijdens RTL Boulevard zijn colbert met dunne streepjes uit te trekken.

Rob Goossens en Roxane Knetemann © RTL, SBS

Het is een tv-wetmatigheid: je trekt live op zender nooit iets met smalle streepjes of blokjes aan, omdat dat zorgt voor interferentie. Roxane Knetemann zorgde afgelopen vrijdag met haar optreden in Vandaag Inside dan ook voor verbijstering bij Tina Nijkamp, de voormalig zenderbaas van SBS 6. Zij vond het een onbegrijpelijke stylingkeuze.

Dunne streepjes

Roxane kreeg direct een reprimande van Tina: “Tegenwoordig lijkt iedereen die op tv komt een eigen kledingstylist te hebben. Van deskundige tot bargast tot presentator. Waarom de eigen kledingkast niet voldoet weet ik niet. Tip voor die van Roxane Knetemann: smalle streepjes interfereren. Daarom zie je dat bijna nooit op tv. Leidt te veel af.”

Ondanks die waarschuwing trok ook Rob gisterenavond smalle streepjes aan in RTL Boulevard. Hij schreef voorafgaand aan de uitzending op Instagram: “Speciaal voor Tina Nijkamp vandaag de verkleedkist helemaal omgekeerd om iets met dunne streepjes te vinden!”

Colbertje uit

Nou, na het openingsitem van Boulevard was dat colbert alweer uit en stond Rob daar in zijn paarse onderhemd. “Jasje viel niet bij iedereen in even goede aarde”, schrijft hij op Insta, bij een foto waarop zijn jasje ergens in het decor hangt.

Tina haalt op haar analysekanaal haar gelijk: “Zei het toch, Rob, smalle streepjes interfereren. Altijd. Vandaar dus na het eerste item de blazer uit. Zou Rob dezelfde stylist als Roxane Knetemann hebben? 😂”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen