Mona Keijzer moet gillen van Mart Hoogkamer: ‘Door de telefoon!’

Mona Keijzer vindt het heerlijk dat ze gisterenavond aan tafel mocht zitten met Mart Hoogkamer in de talkshow Sophie & Jeroen. “Je was gewoon aan het gillen door de telefoon!”

Mona Keijzer en Mart Hoogkamer © NPO

Het zal Mart Hoogkamer waarschijnlijk nooit meer lukken om een grotere zomerhit te scoren dan Bacardi Lemon, maar dat betekent niet dat hij geen pogingen meer waagt. De volkszanger zat gisteren in de talkshow Sophie & Jeroen om zijn allernieuwste liedje te promoten en bij hem aan tafel zat onder anderen BBB-politica Mona Keijzer.

Voor de bijl

Sophie Hilbrand vindt het leuk dat Mart wederom voor haar talkshow kiest. “Ik mag inmiddels zeggen: vriend van de show. Heel leuk dat je er bent, jongen.”

Mona laat daarop direct haar enthousiasme blijken: “Ik ben uitgesproken fan. Ik heb het net nog even gememoreerd. Op de Volendamse kermis zong hij Unchained Melody met Jan Dulles. Toen ben ik helemaal voor de bijl gegaan.”

Klein gilletje

Dan onthult Sophie dat Mona het wel héél leuk vindt dat Mart er is. “Ik hoorde van een redacteur dat er een klein gilletje door de telefoon klonk toen u hoorde dat Mart Hoogkamer er vanavond ook was.”

Mona geeft het lachend toe. Sophie vervolgens tegen Mart: “Jij hebt een vriendin en daarvan wisten we niet dat zij ook ontzettend mooi kan zingen.”

Zijn vriendin Jennifer van Ooijen heeft gezongen in een of ander Instagram-filmpje en dat laat Sophie zien.

Zingende vriendin

Komt er een duet? Mart: “Zij is zelf, en dat durf ik wel volmondig uit te spreken… Die krijg ik niet het podium op. Ik zelf zou het zeker willen, ja. Natuurlijk, van degene waar je het meest van houdt… Dan is het wel leuk om samen dan een liedje te zingen, toch? Dat is misschien wel het mooiste dat er is? Maar ik krijg haar niet het podium op, nee.”

Sophie: “Ik denk: misschien vind je het wel vervelend als al die mannen dan een beetje…”

Mart: “Nou ja, die jaloezie speelt natuurlijk ook wel een beetje mee, hahaha.”

Stofzuigen

Dat is een grapje, aldus Mart. “Nee, ik vind het ook fantastisch hoor en ze zingt vaak thuis als ze lekker aan het stofzuigen is of iets…”

Het leidt tot ongemakkelijk gelach aan tafle. Mart: “Ja, toch? Ja, ja, nee, wat moet ik dan zeggen? Nee, ja, ze staat niet op te treden, hahaha!”

Sophie: “En iemand moet het huis stofzuigen!”

Mona: “Het is toch heerlijk dit!”

Instagram

Mart en zijn vriendin:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen