Luuk Ikink begrijpt scheldende Gordon niet: ‘Dit mag dan wél?!’

Luuk Ikink begrijpt er helemaal niets van dat Gordon op de radio zowel Angela de Jong als Tina Nijkamp heeft uitgescholden. “Je mag hem niet labiel noemen, maar dit mag wel?”

Gordon en Luuk Ikink © NPO, RTL

Ze zijn de belangrijkste vrouwelijke opiniemakers in de televisiewereld: Angela de Jong en Tina Nijkamp. En in die hoedanigheid komt ook Gordon wel eens bij hen ter sprake, maar de manier waarop zint hem geenszins. De SBS 6-ster is nu vooral boos op Tina, omdat zij heeft gemeld dat er productionele problemen zouden zijn bij zijn reallifesoap.

‘K*twijf!’

Waar John van den Heuvel als producent van die soap inhoudelijk en professioneel heeft gereageerd, besloot Gordon om Tina in een schriftelijke reactie aan Shownieuws uit te schelden voor ‘viswijf‘. En daar blijft het niet bij, want Gordon heeft nu ook nog eens een pittig interview gegeven aan Radio 538.

Gordon uit daarin wederom zijn ongenoegen over Tina. “Die Tina Nijkamp schrijft dan: ‘Er is geen personeel te krijgen voor het maken van de soap van Gordon’, waarmee ze dus impliceert dat niemand met mij wil werken, want daar komt het gewoon op neer. Dan vind ik je gewoon echt een kutwijf, want je bent gewoon niet goed geïnformeerd.”

Vreselijke stem

Tina wordt flink afgekat. “Ze heeft het inmiddels rechtgezet, John van den Heuvel heeft haar ook een uitbrander gegeven, zo van: ‘Wat je nu zegt is gewoon niet waar.’ Ze lult als een kip zonder kop. Er staat net op internet: ‘Hij heeft duidelijk mijn podcast niet geluisterd.’ Nee, wie wil er nou naar die kip met die vreselijke stem luisteren? Vreselijk.”

538-dj Frank Dane vindt het geweldig en giert: “Je gooit de beuk er weer in! We hebben je gemist man!”

Gordon: “Ik gooi gewoon ouderwets de beuk erin en die trol van het AD komt ook nog aan de beurt. Iedereen krijgt een beurt.”

Alle kanten op

Met ‘die trol van het AD’ doelt Gordon op Angela de Jong. “Het gaat weer alle kanten op”, reageert Luuk Ikink in RTL Boulevard. “De ene is een trol, de ander is een kutwijf.”

RTL Boulevard wordt momenteel geboycot door Gordon, omdat verslaggever Aran Bade hem ‘labiel’ heeft genoemd. Luuk tegen Aran: ” Als jij hem dan ‘labiel’ noemt, dan is dat respectloos, dat mag dan niet, maar dit mag wel? Nou ja…”

‘Hij is dreef’

John van den Heuvel probeert het een positieve draai te geven en zegt in Shownieuws over de Gordon-soap: “Wat we tot nu toe hebben gedraaid is hartstikke leuk, hij is op dreef en hij is in vorm. Hij is prima om mee te werken. Het is ook niet zo dat er een personeelstekort zou zijn. Dat is complete onzin.”

“Het is wel zo, dat heb ik gezegd, dat vanwege de vele misdaaddocumentaires die ik maak, dat ik altijd goede mensen kan gebruiken, maar voor Gordon hebben we een prima team en dat gaat prima.”

Buiten schot

Privé-baas Evert Santegoeds, een andere aartsvijand van Gordon, verzucht na afloop: “Ik bleef buiten schot vandaag.”

Collega Bart Ettekoven lachend: “Ja, nóg wel!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Gordon zo scheldt op Angela de Jong en Tina Nijkamp?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen