John van den Heuvel reageert op probleem rond tv-soap Gordon

John van den Heuvel reageert op de problemen die spelen rond de nieuwe reallifesoap van Gordon. Hij stelt dat er inderdaad wat gedoe is met personeel. “We kunnen wel mensen gebruiken.”

Gordon en John van den Heuvel © RTL

Er is wat gedoe rondom de nieuwe reallifesoap van Gordon. Die serie wordt gemaakt door het bedrijf van John van den Heuvel: eigenlijk probeerde hij een tv-reünie van Geer & Goor te bewerkstelligen, maar dat lukte niet. Er is nog geen knoop doorgehakt door SBS 6, maar de proefopnames zijn in volle gang. Er is alleen één probleem.

Problemen

Tina Nijkamp heeft in haar podcast verklapt dat er wat productionele problemen zijn. Er zouden niet genoeg mensen zijn om de boel te filmen en daardoor zou de serie ernstige vertraging oplopen. Dat is ongunstig voor Goor, omdat de concurrentie werkt aan een soap over Gerard Joling en die dan misschien veel eerder op de buis kan komen.

Hoe zit het precies? Wat is er aan de hand? John van den Heuvel geeft nu duidelijkheid, en wel bij kijkcijferautoriteit Tina zelf. Hij geeft toe dat er inderdaad wat problemen zijn.

John reageert

John heeft een berichtje gestuurd aan Tina, vertelt ze op haar analysekanaal. “John van den Heuvel heeft gereageerd op mijn podcast. Hij zegt dat ze heel druk zijn met de Gordon soap (al heel veel in binnen- én buitenland gedraaid), dat ze inderdaad nog wel wat mensen kunnen gebruiken, maar niet alleen voor de Gordon-soap.”

Of en wanneer die serie er komt? “Over de uitzenddatum kan/wil hij niks zeggen. ‘Daar gaat SBS over.'”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

John van den Heuvel gaat nu ook BN'er-soaps produceren. Schoenmaker, blijf bij je leest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen