Johan Derksen wil Tim Hofman ‘een schop onder zijn reet geven’

Johan Derksen heeft zich groen en geel geërgerd aan het optreden van Tim Hofman in de dagelijkse talkshow van Renze Klamer. “Ik zou die gozer graag een schop onder zijn reet geven.”

Tim Hofman en Johan Derksen © RTL, SBS

Tim Hofman heeft een akkefietje gehad met Dilan Yesilgöz en hij zat eergisteren in de talkshow van Renze Klamer om daarover te klagen. Zijn houding heeft bij veel kijkers voor ergernis gezorgd en ook Johan Derksen vond het naar eigen zeggen niet om aan te zien. De presentator van BnnVara zorgt voor vergaande ergernis bij de Vandaag Inside-ster.

‘Arrogante snotaap’

Het is niet om aan te zien, aldus Johan in VI. “Die Tim Hofman… Ja, je moet niet mensen gaan haten, maar dan zit je thuis en dan denk ik: ik zou die gozer toch zo graag een schop onder zijn reet willen geven. De arrogántie die de snotaap uitstraalt, weet je wel, en het machtsvertoon enzo. Het is verschrikkelijk. Ik begrijp niet dat de VARA dit goedkeurt.”

René van der Gijp vindt die Tim ook niet veel. “Ik moet heel eerlijk zeggen, Johan, dat dat hele Voice-dingetje dat hij toen gemaakt had… Ik was daar niet zo van onder de indruk. Ik ben al niet onder de indruk van vervormde stemmetjes. Daar hou ik niet van. Onherkenbaar geblurd. Daar ben ik niet zo van.”

Noodgedwongen

Wilfred Genee heeft minder moeite met dat blurren. “Het was wel noodgedwongen, omdat die mensen anders niet durfden mee te werken.”

Bargast Loiza Lamers tegen Johan: “Maar waarom wil je hem een schop onder zijn kont geven dan?”

Johan: “Nou, ik vind zijn houding… Om min of meer een oproep te doen om mensen die een klap van de politie gehad hebben… Die mensen kunnen zich bij hem melden en dan kan hij daar een programma mee maken, maar we hebben allemaal de beelden gezien en de mensen die een tik gehad hebben, hadden het allemaal dubbel en dwars verdiend.”

Niet verstandig

Telegraaf-journalist Wierd Duk, te gast aan tafel, vindt de kritiek die Dilan heeft geuit op Tim wel onhandig. “Nee, dat was niet verstandig natuurlijk, want dat gaf Tim ook aanleiding om zich weer als slachtoffer te manifesteren, hè? Van: o, ik word weer aangevallen door een minister en dan ga ik weer bedreigd worden!”

Loiza is wél fan van Tim. “Ja, ik ben echt dól op deze man. Op Tim Hofman.”

Johan: “Je mag hem hebben.”

‘Ik ken hem privé’

Waarom is Loiza gek op Tim? “Ik vind hem echt waanzinnig. Ik ken Tim ook een beetje privé en achter de schermen vind ik het echt een leuke jongen. Hij heeft heel goede dingen gedaan. We slaan allemaal misschien wel eens een klein beetje door in iets dat we maken. Dit zal dan misschien zo’n gevalletje zijn.”

Wilfred: “Iedereen gaat uiteindelijk ook een beetje in zichzelf geloven, zegt Wim Kieft altijd, maar dat klopt dan ook wel?”

Loiza: “Nou, dat denk ik wel. Johan zegt net: ‘Ik wil hem wel een schop onder z’n kont geven.’ Ik denk dat er genoeg mensen zijn die jou ook wel een schop onder je kont willen geven. Hahaha.”

Fragment

Tim bij Renze:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Johan Derksen zich ergert aan Tim Hofman?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen