Jandino Asporaat na verwoesting park gebasht in VI: ‘Vervelend!’

Jandino Asporaat heeft dan wel een verschrikkelijke week achter de rug vanwege de verwoesting van zijn natuurpark, maar dat let Vandaag Inside niet om hem keihard aan te pakken.

Jandino Asporaat en Johan Derksen © NPO, SBS

De schok was groot voor Jandino Asporaat toen hij afgelopen weekend op de hoogte werd gebracht van de verwoestende overstromingen op Curaçao, die zijn recent geopende natuurpark Hòfi Mango compleet hebben gesloopt. De komediant is direct naar het eiland gevlogen, waarna hij buitengewoon emotioneel Shownieuws te woord stond.

Vervelende jongen

Johan Derksen wordt er niet warm of koud van. “Die beelden daar op Curaçao van de storm, daar stond hij met krokodillentranen en een gebroken stem te kreunen. Dat was echt geacteerd, hoor. Echt een heel vervelende jongen. Ik heb het over Jandino, ja”, zegt hij aan tafel in de nieuwste Vandaag Inside.

Collega Wilfred Genee was afgelopen winter op Curaçao en heeft daar een relatie opgebouwd met Jandino. Hij zegt: “Dat waren echt geen krokodillentranen. Ik ben daar op Curaçao geweest, bij dat Hòfi Mango. Daar heeft hij al zijn geld en al zijn tijd in gestoken, en het is allemaal weg. Het was een prachtig natuurgebied.”

Goed verzekerd

Johan vindt dat Jandino niet zo moet overdrijven. “Ach, als hij goed verzekerd is, geen centje pijn.”

Schade door natuurrampen of andere rampen zijn normaal gesproken niet verzekerd. “Dan is hij dom als hij het niet verzekerd heeft.”

Jandino is gewoon een faalhaas, vindt Johan. “Die kippenzaak loopt ook helemaal niet meer, want daar is een inval geweest en de hygiëne was daar niet goed.”

Slechte reclame

Wilfred springt in de bres voor Jandino. “Daar zijn ze nu heel druk mee bezig.”

Johan: “Ja, maar dat vind ik slechte reclame voor een kippenzaak.”

Wilfred: “Het is echt een goede gozer. Ik heb hem daar iets beter leren kennen en ook dat Hòfi Mango gezien, en ik vind het echt sneu voor die jongen.”

Succesvol

Johan blijft bij zijn mening. “Ik ken die jongen niet, maar bij alles wat hij doet, vind ik hem een vervelende jongen.”

Wilfred probeert: “Ja, maar hij is écht succesvol, hè? Die theaters zitten allemaal vol.”

Johan: “Ja, dat vind ik onbegrijpelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wilfred is gek op Jandino, maar Johan vindt hem vervelend. Wie steunt u in deze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen