Bridget Maasland heeft hard hoofd in Joost Klein: ‘Meer verwacht’

Bridget Maasland heeft naar de repetitiebeelden van Joost Klein gekeken, maar vreest dat zijn optreden op het Eurovisie Songfestival toch een beetje gaat tegenvallen. “Meer verwacht.”

Bridget Maasland en Aran Bade © RTL

Joost Klein heeft zó hoog van de toren geblazen over zijn optreden op het Eurovisie Songfestival dat de verwachtingen erg hooggespannen zijn, maar tot nu toe vallen de repetitiebeelden een beetje tegen. De act ziet er niet bepaald spectaculair uit en de kansen van Nederland dalen gigantisch; we staan niet eens meer in de top vijf.

Bridget bezorgd

Ook Bridget Maasland heeft naar de repetitiebeelden gekeken en maakt zich zorgen, geeft ze aan in RTL Boulevard. “Gaan we het hiermee redden? Want we hadden allemaal toch nog wel een soort van surprise-act verwacht en die bleef een beetje uit.”

Songfestival-verslaggever Aran Bade: “Ja, die bleef uit, Bridget. We gaan de finale wel halen hoor. Er ontbreekt wel echt een ingrediënt, namelijk die maanlanding die was beloofd. Die kwam al niet, maar ook het augmented-reality-gedeelte hebben we niet gezien en dat betekent dat we het met de ingrediënten moeten doen die we al hadden gezien.”

Vocaal niet goed

Het was vocaal ook niet helemaal goed, aldus Aran. “Want hij heeft af en toe gewoon hele stukken tekst niet gezongen. Hij heeft ervoor gekozen om af en toe ook te schreeuwen. Dan zie je dat daar op wordt gereageerd van: dat is eigenlijk helemaal niet zo sterk. Ik mis ook een totaalidee.”

“Het lijkt wel alsof we in de hersenen van Govert Meit zijn gekropen en er allerlei losse elementen op dat podium zijn gestrooid en dan moet je nog wel drie minuten lang de kijker bij zien te houden.”

Europapa

Luuk Ikink waakt ervoor dat het sentiment niet draait en geeft aan dat er geen sprake is van een act die ‘heel slecht’ is, zoals vorig jaar met Mia & Dion.

Aran bevestigt: “Het lied Europapa galmt nog steeds door elke speaker op het plein in Malmö, dus dat gaat goed. Dat lied is ook door Spotify geknald en heeft zelfs de hitlijstnoteringen van Arcade van Duncan overtroffen. Dat is fantastisch voor hem, maar hij wil wel iets afleveren waarvan wij ook zeggen: dit is nog nooit eerder vertoond, zoals hij zelf zei.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de act van Joost Klein een deceptie wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen