Hélène Hendriks maakt live op tv grapje over haar 65-jarige liefje

Hélène Hendriks praat liever niet over haar relatie met de 65-jarige meneer Frans Vinju, maar toch maakte ze er gisteren op tv een grapje over. “Daar doe ik helemaal niet moeilijk over!”

Hélène Hendriks en Jack van Gelder © SBS

Het heeft flink wat opzien gebaard dat de begeerde Hélène Hendriks (43) een liefdesrelatie heeft met een man die meer dan twee decennia ouder is dan zij, namelijk de 65-jarige Frans Vinju. We horen haar nauwelijks over hem praten, maar dat komt volgens haar niet omdat ze zich schaamt voor het leeftijdsverschil, maar omdat hij ietwat mediaschuw is.

Vakantieliefde

Hélène houdt de lippen dus stijf op elkaar, maar tóch maakte ze er gisterenavond in haar talkshow De Oranjezomer een grapje over. De aanleiding? Zanger Robert van Hemert die de uitzending opent met zijn hit Zoet Zout Zuur.

De presentatrice vraagt na het optreden van deze oom van Mart Hoogkamer aan haar tafelgast Jack van Gelder: “Het gaat over een vakantieliefde. Heb jij wel eens een vakantieliefde gehad?”

Jack daarop: “Jazeker. Ja.”

Herinneringen

Hélène wil er graag meer van weten. “Mooie herinneringen aan?”

Jack: “Ja, toen was ik nog heel jong. Ik was een jaar of 14, ik was in Italië en ik raakte verliefd op een meisje, maar het was op de laatste dag van de vakantie.”

Rutger Castricum verbaasd: “Wat zei je nou? Zei je nou: ‘Zij was een jaar of 40?’”

‘Geen moeite!’

Jack herhaalt zichzelf daarop. “Ik was een jaar of14!”, zegt hij. Om daar grappend aan toe te voegen: “En zij was 38. Hahaha!”

Hélène, die zelf dus daadwerkelijk meerdere decennia scheelt met haar liefje, maakt daarop de grap: “Nou, daar doe ik helemaal niet moeilijk over hoor!”

Jack: “Hahaha!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat een brutale tafelgast eens naar het veelbesproken liefje van Hélène Hendriks vraagt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen