Hélène Hendriks over haar 65-jarige liefje: ‘Leeftijd geen probleem’

Hélène Hendriks heeft er geen enkel probleem mee dat haar liefdespartner Frans Vinju bijna net zo oud is als Johan Derksen. “Anders was ik al van hem af gegaan, toch?”

Hélène Hendriks © NPO

Het kwam voor veel mensen als een verrassing dat de liefdespartner van Hélène Hendriks (43) een behoorlijk oude knar is. Haar liefje Frans Vinju is namelijk 65 jaar, dus zijn leeftijd ligt dichterbij die van Johan Derksen (75) dan bij die van Hélène. De twee zijn recentelijk voor het eerst samen gespot, namelijk door een spion van weekblad Privé.

Groot mysterie

Hélène heeft haar grijze romance behoorlijk lang geheimgehouden. “Het was een onthulling die menig wenkbrauw deed fronsen, niet alleen vanwege het leeftijdsverschil van 22 jaar, maar ook vanwege het mysterie dat de sportpresentatrice rondom haar liefdesleven creëerde”, schrijft Weekend in de nieuwste editie.

Het tijdschrift vervolgt: “Nu, na jaren van verbergen, lijkt ze eindelijk klaar om het gordijn op te trekken en de wereld een glimp te gunnen van haar liefdesrelatie met Frans, alhoewel zij hem niet meenam naar de Musical Awards.”

Geheimzinnig

Volgens Hélène was het geen bewuste keuze om zo mysterieus te doen. Ze vertelt op de rode loper aan het blad: “Ik heb nooit bewust geheimzinnig gedaan over mijn liefdesleven. Maar als je iemand thuis hebt die niet in de schijnwerpers wil, moet je dat respecteren. Vandaar dat ik er nooit iets over zeg en er nooit iets over plaats op Instagram.”

Helaas hebben ze het niet geheim kunnen houden: de juicekanalen en roddelbladen hebben zijn identiteit achterhaald. “Wat ik zo grappig vond, is dat die foto zogenaamd recent was. Maar die was van elf jaar geleden. Het geeft ook niet dat het nu bekend is, daar doe ik niet moeilijk over, want het was geen groot geheim. Echt niet.”

Leeftijdsverschil

Het leeftijdsverschil van Hélène en haar liefje is met 22 jaar erg spraakmakend. Vindt ze het zelf een obstakel? “Nee, want dan was ik al van hem at gegaan, toch?”

Volgens Weekend zijn de twee heel close: “Ze wonen samen in de villa van Hélène in Bavel, dat vlakbij Breda ligt, en waar zij in 2021 in haar eentje 1.425.000 euro voor betaalde. Frans is geen mede-eigenaar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u een leeftijdsverschil van 22 jaar te groot vinden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen