Duncan Laurence krijgt flinke tik na klaagzang: ‘Wat een gezemel!’

Duncan Laurence krijgt een flinke tik op zijn vingers vanwege zijn onophoudelijke geklaag over zijn geblunder als Songfestival-mentor van Mia & Dion. “Wat een gezemel de hele tijd!”

Duncan Laurence © AvroTros

Er zijn weinig BN’ers zo aanhoudend boos en verongelijkt als Duncan Laurence. De zanger kan geen zuchtje kritiek verdragen of hij loopt alweer door de huiskamer ‘burn-out’ te roepen. Hij roept nu in de podcast van Nikkie de Jager – als eerste gast wil hij alleen in het Engels praten – dat de media vorig jaar véél te streng waren voor hem en Mia & Dion.

Zeiksnor

Luuk Ikink, de presentator van RTL Boulevard, weigert excuses en dat begrijpt Privé-baas Evert Santegoeds maar al te goed. “Wat een gezemel. Het is toch werkelijk niet te geloven?”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

We hebben hier te maken met een zeiksnor eerste klas, vindt Evert. “Dat je de kans krijgt op kosten van de belastingbetaler naam te maken en een wereldhit te scoren, en dat je daar dan jaren later in plaats van hartstikke dankbaar voor bent, nog steeds over gaat zitten zeiken en zeuren. Ik kan daar echt zó slecht tegen.”

Zemels

Collega Jordi Versteegden vindt Duncan ook wel ver gaat. “Hij doet het overal, hè?”

Je wordt er moe van, aldus Evert. “Het zijn allemaal van die zemels de laatste jaren. Die Dion en die S10 in d’r docu. Geef mij dan maar Douwe Bob. Je weet toch waar je aan begint?”

‘Niet zo zeuren!’

Het Songfestival is een ‘enórme organisatie’, benadrukt Evert. “Waar mensen een jaar mee bezig zijn om dat allemaal tot in de puntjes te regelen en die show vlekkeloos te laten verlopen en dan moet je wel eens opdraven voor iets, ja. Hè hè. Het duurt twee weken en daarna ben je beroemd. Nou…”

Jordi: “Dus, Duncan, zeg jij, niet zo zeuren.”

Evert: “O, verschrikkelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat Duncan Laurence zeikt en zeurt, zoals Evert Santegoeds dat zegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen