Zoontje Wendy van Dijk krijgt verbale klap op wang: ‘Dieptriest’

De rappende nepobaby Sem van Dijk, het zoontje van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, krijgt een flinke verbale klap op de wang van stercolumniste Hester Zitvast. “Dieptriest.”

Sem en Wendy van Dijk © NPO, RTL

BN’ers krijgen steeds vaker te maken met de scherpe pen van Hester Zitvast, de stercolumniste van Flair en Vrouw. Ook de BN’er-zoon Sem van Dijk is nu bij haar aan de beurt. Ze vindt het een gotspe dat zijn ‘raptalent’ aandacht krijgt van rubrieken als RTL Boulevard en Shownieuws, terwijl het allemaal rijmelarij van likmevestje is.

Gek accent

Het stoort Hester, moeder van vier, dat nepokinderen als Sem zo onevenredig veel opduiken in de media. “Je ziet het wel vaker; kinderen die alleen iets bereiken omdat ze een kruiwagen hebben. Neem Sem van Dijk bijvoorbeeld. Die rapt en dat was werkelijk niemand opgevallen, als hij geen bekende ouders had”, sneert ze in de Vrouw.

Sem is opgegroeid in een miljonairsgezin, maar praat alsof hij uit de ghetto komt. “Met een gek accent geeft hij zijn toehoorders een inkijkje in zijn loodzware leven, zo in de schaduw van papa en mama”, aldus Hester.

Dieptriest

Het is echt niet om aan te horen, vindt Hester. “Hij smeekt zelfs om een ’publiekelijke bevrijding’. Dolkomisch. En dieptriest. Ook deze kruiwagen blijkt niet heilig, overigens.”

Ze doelt hier op de Borsato-kinderen, die allerlei normale baantjes hebben omdat hun bekende achternaam geen deuren meer opent. “Misschien moeten er nog wel drie albums floppen voor het aanslaat en misschien moeten jullie het doen wel de rest van je leven doen met een ’gewone baan’. Ook prima.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou Sem ook de pers halen met zijn rapliedjes als hij niet het zoontje van Wendy van Dijk was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen