Prinses Laurentien valt uit rol tijdens BLVD-interview: ‘Hoe idióót!’

De anders zo stijve prinses Laurentien is behoorlijk uit haar rol gevallen tijdens een interview met RTL Boulevard. “Het is idioot hoeveel dingen uit zijn verband worden gerukt!”, briest ze.

Prinses Laurentien en gravin Eloise © RTL

Prinses Laurentien heeft een behoorlijk verwend Insta-meisje op aarde gezet: gravin Eloise van Oranje. Wát een aandacht loopt ze continu te trekken. Het nichtje van de toekomstige koningin Amalia vliegt de hele wereld rond, maar roept voor de bühne dat ze zich wil aansluiten bij Extinction Rebellion. En haar bekendheid? “Dat wil ik graag kwijt.”

Raar interview

Eloise was tijdens de badpakrel – een gereformeerde meneer van RTL Boulevard riep dat het meisje te bloot gekleed was – nog heel erg populair, maar dat heeft ze in één interview met de LINDA. compléét verpest. Mensen kunnen niet tegen dit soort belerende BN’er-typetjes die nog nooit gehoord hebben van de uitdrukking ‘practice what you preach’.

Dat rare interview met het tijdschrift van Linda de Mol is nu zo’n twee maanden geleden gepubliceerd, maar al die tijd heeft Eloise de media handig ontweken. Nu ze een of ander tweedehandswinkeltje heeft geopend kan ze er niet onderuit: publiciteit. En dus wordt ze geconfronteerd met onvermijdelijke vragen over haar pr-blunder.

Laurentien ontploft

Heeft Eloise spijt van haar gratuite uitspraken? “Het is een geschreven interview. Het is moeilijk om de nuance te zien. Het is totaal nooit bedoeld als een soort van: ‘Goodbye!’ Nee, totaal niet”, zegt ze tegen RTL Boulevard.

Moederlief prinses Laurentien staat ernaast en valt onverwachts uit haar koninklijke rol: “Als ik ook iets mag zeggen… Goed, dat is dan een moeder, maar hoe idióót hoeveel dingen je uit zijn verband kunt rukken, hè? Dat is heel jammer. Laten we alsjeblieft in positiviteit blijven.”

Positiviteit

Een typische BN’er-truc: al bij het eerste zuchtje tegenwind roepen dat iedereen zo negatief is. Eloise mag van mama onbeperkt onnozele uitspraken doen, maar kritiek daarop? Nee, dan moeten we heel snel ‘in positiviteit blijven’.

Binnenkort vertrekt Eloise voor een half jaar naar New York, waar ze stage gaat lopen. Het lijkt er dus op dat haar gewenste Extinction Rebellion-hobby nog even moet wachten…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gravin Eloise: lekker in New York achterlaten of toch weer terug naar de grachtengordel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen