Gravin Eloise keihard afgestraft door RTL-ster: ‘Dom, plat en leeg’

Eloise van Oranje, ook wel bekend als gravinfluencer, wordt keihard afgestraft door een van de grote vooravondsterren van RTL 4: Rob Goossens. “Ze is dom, plat en leeg.”

Gravin Eloise © Instagram

Het is een ongelooflijke pr-blunder van gravin Eloise: ze heeft ontzettend veel mensen tegen zichzelf in het harnas gejaagd door te roepen dat ze bekend zijn zo vervelend vindt én dat ze zich graag wil aansluiten bij Extinction Rebellion. Net als Carice van Houten. Huh?! Maar er is niemand die zo vaak in het vliegtuig zit als deze prinsessendochter…

Op Insta flikkeren

RTL Boulevard-ster Rob Goossens wijst erop dat Eloise haar koninklijke achtergrond maximaal uitbuit. “Er hangt natuurlijk een hele zweem van geheimzinnigheid rondom het koninklijk huis en dan is er ineens het nichtje van de koning die zoiets heeft van: ik ga gewoon mijn hele leven op Instagram flikkeren. Nogal wiedes dat dat veel bekijks trekt.”

Tijdens de badpakrel had Eloise het publiek nog mee, vervolgt Rob in De BLVD Podcast. “Dat was een heel mooi bewijs voor haar hoe goed ze er eigenlijk voor stond bij het grote publiek en ik dacht toen eigenlijk ook: dat houdt ze wel lekker vol, maar de afgelopen tijd zie ik mensen – ook in mijn omgeving – steeds vaker geërgerd reageren op haar uitlatingen.”

Minder vliegen

Het grootste pijnpunt? “Dat ze zei dat ze eigenlijk wel minder zou willen vliegen, maar ze vliegt de hele wereld over. Nu weer voor een skibrillenmerk! Het wordt allemaal een beetje cheap en zeker als je dan zo’n gratuite uitspraak gaat doen dat je wel minder zou willen vliegen, ‘maar ja’, en vervolgens zie je tripjes voorbijkomen die prima vermijdbaar waren.”

Eloise kan echt niet roepen dat ze bij Extinction Rebellion wil, vindt Rob. “Het kan best dat ze daar een keer over heeft nagedacht, maar dan moet je ook weten: hou gewoon even je mond. Het komt zo dóm, plat en leeg over.”

IJsbeertjes

Collega Luuk Ikink vindt Eloise ook niet geloofwaardig. “Als je dat vindt zoals Carice van Houten… Ik heb bij haar wel het idee: practise what you preach. Dat doet zij denk ik wel. Ik heb niet het idee dat ze nog de hele wereld over vliegt.”

Rob heeft zijn twijfels. “Dat weet ik niet. Haar man is natuurlijk naar Australië gevlucht. Ik kan me voorstellen dat ze af en toe ook wel met z’n drietjes met hun kind willen zijn. Ik ben bang dat Carice ook nog wel eens in een vliegtuig zit. Ik geloof wel oprecht dat Carice daar stress van krijgt en zij gewoon medicatie moet bijslikken voor die vlucht.”

IJsbeertjes

Waarom dan? “Omdat ze zich megaschuldig voelt voor het ijsbeertje dat door die specifieke vlucht helaas komt te overlijden.”

Dat zal Eloise niet hebben, aldus Rob. “Nee. Ik denk dat die de hele vlucht lekker haar geld aan het tellen is van de opbrengst van dat influencerdealtje…”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen