Dave Roelvink fileert Yvonne in lange video: ‘Ik ga bloedtest doen!’

Dave Roelvink zet in een filmpje van bijna negen minuten uiteen waarom er volgens hem helemaal niets klopt van de juice die Yvonne Coldeweijer over hem verspreidt. “Ik ga een bloedtest doen!”

Dave Roelvink en Yvonne Coldeweijer © Instagram

Yvonne Coldeweijer heeft een filmpje gemaakt waarin ze behoorlijk heftige juice verspreidt over Dave Roelvink, onder meer over dat hij niet clean zou zijn en de moeder van zijn kind lastig zou vallen. De zoon van Dries Roelvink reageert nu in een lang filmpje op Instagram. Hoe hij het juicefilmpje van Yvonne noemt? “Een haatvideo vol leugens.”

Bloedtest

Dave stelt dat hij wel degelijk clean is. De suggestie dat hij weer aan de cocaïne zou zitten vindt hij schadelijk, omdat hij via zijn platform juist mensen helpt die verslaafd zijn. “Ik wil niet dat mensen de indruk hebben dat ik een of andere gozer ben die dat voor de views of voor de lijst doet. Mijn intentie is daar zuiver in.”

“Ik wil mensen daar echt bij helpen en ik ben niet een of andere clown die achter de schermen gewoon aan het drinken en aan het snuiven is en voor de rest op beeld doet alsof je mensen wil helpen. Dat is niet wie ik ben. Ik lijk wel gek, maar daardoor heb ik ook besloten om voor één keer een bloedtest te gaan doen.”

De uitslagen van de bloedtest gaat hij delen op zijn Insta.

Metaalbedrijf

Wat vindt Dave ervan dat Yvonne suggereert dat hij bijna geen geld meer heeft? “Dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Een ding wat ik daar wel uit wil pakken is dat ik een interieurbedrijf heb in het staal. Daarvan wordt beweerd dat ik al maandenlang de huur niet van heb betaald van de showroom. Ik kan je vertellen: het is een online webshop.”

“Wij hebben niet eens een showroom. Het zijn van die kleine dingen waarvan ik denk: is het nou niet eens de moeite waard om dat heel even te checken? Dat is misschien één minuut werk. Verder wordt er ook beweerd dat ik een lifestyle zou hebben die heel duur is om te onderhouden, dat ik een of andere dikdoener ben. Nou, volgens mij valt dat erg mee.”

Stapje terug

Dave ziet zichzelf helemaal niet als iemand met een overdadige lifestyle. “Ik ben nooit iemand die heeft gezegd dat hij heel rijk is. Ik heb zeker een stapje terug gedaan doordat ik ben gestopt met draaien. Die keuze heb ik bewust gemaakt omdat ik voor mijn gezin, dan wel mijn gebroken gezin, voor mijn kind en voor mijn gezondheid kies en niet voor geld.”

“Ik heb het prima voor de rest dus maak je geen zorgen om mij. Zoals ik dus zeg ben ik gewoon clean. Bijna zeven maanden nu. Dat ben ik heel erg trots.”

Huurhuis

Hoe zit het met de omgang met zijn ex-vriendin Jazzlyn, de moeder van zijn kind? “Er wordt beweerd in die video dat ik dus met een rechtszaak zou dreigen, omdat ik de helft van het huis zou willen dat gekocht is door de moeder van mijn zoontje. Het is een huurhuis. Dat huis is niet van mij. Dat huis is niet van mijn ex-vrouw.”

Hij vervolgt: “Dat is gewoon een huurhuis wat wij huurden. Ik kan je vertellen dat, toen wij uit elkaar gingen, het enigste wat ik heb meegenomen is mijn kleding. De rest heb ik allemaal daar gelaten. Zij is met geen enkele rekening blijven zitten of whatever voor problemen. Wij gaan goed met elkaar om en daar ben ik heel erg blij om.”

Bonkend

Jazzlyn zit ook niet ‘hulpeloos thuis ineen hoekje’, benadrukt Dave. “Het allerpijnlijkste van de video is dat wordt beweerd dat ik bonkend, bezopen of doorgesnoven bij mijn ex-vrouw voor de deur zou staan te kloppen in de nacht. Daarmee wordt gewoon gezegd dat ik een onveilige situatie creëer voor de moeder van mijn kind en voor mijn kind zelf.”

Hij besluit: “Dat vind ik het meest pijnlijke. Wat ik daarover kan zeggen is dat het een totale leugen is. En gelukkig is het zo dat ik nog heel goed ben met mijn ex vrouw. We hebben goed contact. We hebben een co-ouderschap. Die kleine is voor de helft van de week bij mij en voor de helft bij haar.”

Berichtjes

Het verhaal van Dave wordt ondersteund door Jazzlyn en haar moeder. Zij hebben de volgende berichtjes naar Yvonne gestuurd:

Filmpje

De reactie van Dave:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wier verhaal gelooft u in deze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen