Martijn Krabbé heeft kanker, vraagt om rust: ‘Heel treurig nieuws’

Martijn Krabbé doet het voorlopig rustiger aan, omdat er kanker bij hem is aangetroffen. Hij blijft vooralsnog wel gewoon te zien op televisie. “Er liggen nog meerdere behandelopties.”

Martijn Krabbé © Jasper Suyk

De familie van Martijn Krabbé en de presentator zelf zijn opgeschrikt door vreselijk nieuws over zijn gezondheid: er is een vorm van kanker bij hem aangetroffen. De RTL 4-ster maakt het nieuws vanochtend zelf bekend via zijn pagina op Instagram, naast een liefdevolle foto met zijn geliefde Deborah Krabbé-Wietzes.

Vorm van kanker

Martijn is ongelooflijk geschrokken van de diagnose. “Lieve volgers. Er is bij mij een vorm van kanker gevonden. Dat is treurig nieuws maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Zo liggen er nog meerdere behandelopties. Voor mijn gezin is dit het moeilijkst”, aldus de presentator.

Hoe gaat het momenteel in huize-Krabbé? “Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten. Over kanker valt niet zoveel te lachen maar ze hebben het voor elkaar gekregen hoor.”

‘Ik sta er goed voor’

De presentator lijkt goede hoop te hebben op herstel. “Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor. Ik kom wel weer een keer in de lucht als we van de schrik zijn bekomen.”

“Voor nu hoop ik dat we een beetje met rust worden gelaten. Liefs, Martijn.”

‘Heel veel sterkte’

Veel collega-BN’ers reageren op het nieuws. “Sterkte lieve Martijn ❤”, zegt Nicolette Kluijver bijvoorbeeld.

Britt Dekker: “Sterkte❤.”

Humberto Tan: “Beterschap!!!!!”

En Aran Bade: “Alle sterkte lieve Martijn voor jou en jullie als gezin. ❤️🙏🏻🍀”

RTL reageert

Het heeft geen invloed op de huidige programma’s van Martijn. Hij is vanaf volgende week bijvoorbeeld te zien met een nieuw seizoen van Kopen Zonder Kijken. “Natuurlijk zijn we allemaal geschrokken van dit nieuws. Martijn staat er positief in en wil graag blijven werken”, zegt een persvoorlichter van RTL.

“Hij zal het de komende maanden wel iets rustiger aan doen en daar is alle ruimte voor. We vinden het inspirerend hoe Martijn met de situatie omgaat en vragen iedereen om de rust en privacy die hij en zijn gezin nodig hebben te respecteren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Er is een vorm van kanker aangetroffen bij Martijn Krabbé

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen