Wat is er gebeurd met Jennifer Hoffman? ‘Niet meer in Nederland’

Wat is er aan de hand met Jennifer Hoffman? We hebben na haar mediaruzie met de biograaf van de Meilandjes niets meer gehoord van de actrice. “Ze is niet meer in Nederland.”

Jennifer Hoffman © BNNVARA

Het was een maand of tien geleden een vermakelijk mediaruzietje: die tussen Jennifer Hoffman en Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes. Hij vond het heel hypocriet dat zij graag bij Extinction Rebellion wilde maar het vliegen niet wilde opgeven. Zij was echt heel boos over dat hypocrisieverwijt. “Je kent mij helemaal niet!”

Waar is Jennifer?

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder, maar we horen helemaal nooit meer wat van die Jennifer. Wat spookt ze in vredesnaam allemaal uit? Nou, niet veel. Letterlijk. “Op dit moment wonen we een halfjaar in de Pyreneeën, in het familiehuis van Dorian (haar man, red.)”, legt ze uit in de LINDA.loves.

Jennifer loopt daar heel onverzorgd rond. “Mijn stijl is nu dus vooral stijllóós. Wat naast mijn bed is gevallen, trek ik aan. Spijkerbroek, thermokleding, schoenen van Blundstone. En veel kleding van Dorian, want die heeft meer meegenomen.”

‘Er is hier niets’

Wat doet ze de hele dag in de Pyreneeën? “Het leven is hier, op duizend meter hoogte en alleen op een berg, uitdagend. Niet bepaald een idyllische omgeving met gezellige marktpleintjes, zoals ik me vroeger voorstelde van in het buitenland wonen. Er is hier niets, en ik ben ook niemand meer, maar in de verveeltijd – en soms de frustratie – zit de ontwikkeling.”

Ze vervolgt: “Ik realiseer me ook in wat voor luxepositie we zitten dat we dit kunnen doen. En Cooper, ons zoontje, bloeit hier op. In Amsterdam is alleen zijn hoofd blij, hier zijn hele lijfje – door de koeien, de schapen en de wandelingen die we maken. Want de natuur is magisch.”

Menstruatie

Hoe houdt Jennifer het leven spannend tussen de koeien en de schapen? Hoe blijft ze aantrekkelijk voor haar man? Heeft ze een tip? “Het menstruatieondergoed Snuggs wil ik graag kapot influencen. Fantastisch spul en duurzaam.”

En als ze niet menstrueert? “Mijn leuke volle jopen zijn lieve zachte flapjes geworden, maar ik stop de jongens nog graag in lingerie. Aan de buitenkant ben ik basic, maar daaronder mag het er mooi uitzien met merken als Aubade, Bamboo Basics en Agent Provocateur. Dat doe ik voor mezelf hè, want Dorian heeft er niets mee. ‘Kan het uit?’, roept-ie dan.”

Instagram

Jennifer leeft in stilte:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u drie series met Jennifer Hoffman op kunnen noemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen