‘Marco Schuitmaker wil vriendin overhalen om reallifesoap te doen’

Marco Schuitmaker, bekend van de megahit Engelbewaarder, is gevraagd voor een eigen reallifesoap. Het lijkt er echter op dat zijn vriendin daar niet zo op zit te wachten… “Overhalen!”

Marco Schuitmaker © SBS 6

Je kunt er bijna niet omheen: het liedje Engelbewaarder van volkszanger Marco Schuitmaker is nog altijd een grote hit. En daardoor is Marco in één klap een bekende Nederlander geworden. Het gevolg is natuurlijk dat hij talloze aanbiedingen krijgt, waaronder dus een reallifesoap. Maar gaat hij dat ook doen?

Marco reageert

Marco reageert voor de camera van Shownieuws enigszins weifelachtig. “We zijn er natuurlijk wel over aan het nadenken, maar we weten vooralsnog niet of we dat willen gaan doen. Wellicht dat we dat ooit eens overwegen, maar voor nu weet ik het nog niet”, zegt hij.

Waar zit de twijfel? “Het is nogal privacy wat je gaat laten zien; dat doe je natuurlijk niet alleen. Daar moeten andere mensen ook belang bij hebben.”

Probleempje

Het probleem ligt volgens Evert Santegoeds bij zijn vriendin. “Ik zie wel een probleempje, want tot nu toe hebben we niet één keer zijn vriendin gezien. Ik heb dat in het blad een keer laten zien. Eén foto bestaat er van hen samen. Zij wil dat helemaal niet. Ja, dan valt het volgens mij af, een reallifesoap.”

Collega Bart Ettekoven: “Ja, dat is wel een belangrijk ding. Het klinkt nu ook alsof hij haar aan het proberen over te halen is, want er hangt altijd een leuk prijskaartje aan.”

Marjorie Rieu

Die vriendin van Marco is net de geliefde van André Rieu, aldus Evert. “Tot nu toe is ze Marjorie Rieu, die zie je gewoon helemaal nooit. Ze wil niks. Ik weet nog dat wij de eerste waren die over hem schreven met zijn Engelbewaarder en dan willen die artiesten altijd graag, maar hij maakte meteen duidelijk: dat willen we niet.”

Hij besluit: “Op een gegeven moment kreeg ik toch een foto en toen dacht ik: dan laat ik hem zien ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Marco Schuitmaker een reallifesoap aanraden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen