Eloise van Oranje ontmoet Jan Uriot: ‘Wat een attitude heb jij!’

Eloise van Oranje en Jan Uriot hebben elkaar ontmoet in het Amsterdamse theater Carré, maar dat was niet bepaald een harmonieus treffen. “Dat kind heeft echt een attitude.”

Eloise van Oranje en Jan Uriot © RTL

Er is de laatste tijd steeds meer weerstand tegen Eloise van Oranje, omdat ze hypocriet en aanstellerig is. Ze vent haar koninklijke titel vollédig uit en roept dan dat ze zo baalt van de aandacht. En of dat nog niet genoeg is, overweegt de vakantiegravin om zich aan te sluiten bij Extinction Rebellion. Kan ze tussen haar vliegreizen door gezellig protesteren.

‘Wat een attitude!’

Wat vindt Jan Uriot, de sterverslaggever van weekblad Privé, daar nou van? “Ik heb zelf ook een kleine ervaring met deze dame gehad twee weken geleden. Dat was bij het Wereldkerstcircus in Carré. Dan ben je dus met de koninklijke familie, zit ik dan ook inderdaad in de directiekamer daarzo, en daar was Eloise ook met d’r vader en d’r moeder.”

Hij vervolgt op de Telegraaf-site: “En d’r vader en moeder babbelen honderduit, hartstikke leuk, en zij heeft zoiets van: ik wil eventjes me nu richten op het gezelschap hier. Ik zei: ‘Ja, maar ik ben ook het gezelschap.’ ‘Nee, maar ik wil eventjes met die…’ Ik denk van: wat heb jij ineens een attitude, kind.”

Afgepoeierd

Presentator Pim Sedee schrikt er helemaal van. “Ben jij afgepoeierd?”

Jan vervolgens: “Nou ja, afgepoeierd, dat wil ik ook niet als kop boven dit stukje zien. Maar ik vond het zo vreemd. En nu komt er veel meer naar boven. Ze wil niet meer herkend worden, maar dan moet je niet in beeld verschijnen bij programma’s.”

Op dit moment verdient Eloise vooral veel geld als influencer. Ze heeft haar eerste reis er alweer op zitten, een door een skibrillenmerk gesponsord wintersportreisje.

Instagram

Eloise is ‘dankbaar’ voor haar influ-reis:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is het gedrag van Eloise van Oranje schadelijk voor het aanzien van het koninklijk huis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen