‘Rob Kemps tergt ex-geliefde, stop gewoon eens met provoceren!’

Rob Kemps moet onmiddellijk stoppen met het tergen van zijn ex-geliefde en zijn provocerende gedrag, vindt het duo van De Juice Show. “Waarom nou, Robje? Ik begrijp het niet!”

Rob Kemps en Stephanie Klaver © Instagram

Het is ongelooflijk hoeveel aandacht sommige BN’ers nodig hebben: elke scheet die Rob Kemps en zijn nieuwe liefje Stephanie Klaver laten belandt op Instagram. En dat zijn er nogal wat. Maar denkt hij überhaupt wel aan het gezin dat hij in de steek heeft gelaten? “Met jou is alles anders, beter, fijner en mooier”, sneert Rob keihard bij een van de foto’s.

Geen leuke gozer

Die tekst van Rob is natuurlijk een regelrechte sneer aan zijn ex-geliefde, met wie hij twee kinderen heeft. Dat is zó slecht gevallen bij zijn volgers dat hij werd overspoeld met negatieve reacties. Op een gegeven moment besloot hij zelfs de reactiesectie te sluiten. Alleen Tim Hofman feliciteert hem nog: “Leuk, blij voor jullie!”

Yvonne Coldeweijer is het afgelopen jaar zó erg op Rob afgeknapt, zegt ze in haar podcast De Juice Show. “Ik vond hem eerst een best wel leuk vent. Ja, inderdaad… Jij herinnert me er helemaal aan. Ik vond hem heel leuk, ja. Mijn moeder ook. Na De Slimste. Ik had wel zoiets van: een leuke, oprechte gozer. Maar wat hij nu aan het doen is…”

Provocerend gedrag

Het is om te kotsen, vindt Yvonne. “Wat is hij aan het provoceren? Waarom doet hij dat nou, provoceren? Weet jij het?”, vraagt ze aan haar co-host Mark Koster.

Mediajournalist Mark daarop: “Zal dat meisje hem daartoe aanzetten?”

Yvonne: “Ik denk het, want hij post een foto van hun samen. Oké, dat doen ze al een tijdje. Ik zou zeggen: nu weten we het wel, zet er een hartje bij. Zet erbij: ‘Het was een gezellige avond.’ Maar wat zet hij er nou bij? ‘Alles met jou is leuker. Fantastischer. Geweldiger.’ Nou, laat ik het zo zeggen: er staat in ieder geval overal ‘er’ achter.”

Keiharde sneer

Met andere woorden, vervolgt Yvonne: “Een sneer. Ja, dat is niet leuk. Zo van, weet je… Je hebt al je ex en kinderen in de steek gelaten. Waarom moet je erin wrijven dat het nu leuker is dan toen? Dat doe je toch niet? Waarom provoceert hij dit? Wil hij aandacht of zo? Waarom doet hij dit? Zet gewoon een hartje erbij.”

Je kan het volgens haar ook discreet houden. “Zet er gewoon bij van: ‘Was leuk.’ Of ‘met mijn topper’ of zo. Of ’topvriendin’. Weet ik veel. Maar je hoeft niet te zeggen dat het ‘leuker’ is dan wat je ervoor had. Vind jij dat niet provocerend?”

‘Hij tergt haar!’

Daar is Mark het mee eens. “Je moet een ex niet tergen. Waarom doet hij dat? Want hij tergt deze vrouw ook. En het wordt er niet beter op voor die kinderen als je dat doet. Ik denk dan: doe dat nou niet. Die vrouw zou ook denken: ja, dan krijg je die kinderen nog minder te zien. Waarom nou, Robje?”

Yvonne: “Dat dit is gebeurd… Ja, dat hebben we gebracht. We zijn een aantal maanden verder. Waarom zeg je daarbij dat het leuker is? Ik begrijp dat niet en dan denk ik: is zij zo’n iemand, die meid? Is zij zo’n onzekere meid? Onze achtergronddanseres…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Rob Kemps zijn liefdesgeluk privé moet houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen