Tina Nijkamp vreest voor Rob Kemps na verlaten gezin: ‘Crisis’

Tina Nijkamp, de voormalig zenderbaas van SBS 6, houdt er serieus rekening mee dat het contract van Rob Kemps bij de zender niet verlengd wordt. “Je gezin verlaten is niet sympathiek.”

Rob Kemps en Tina Nijkamp © SBS 6, RTL 4

Het begon allemaal zo mooi voor Rob Kemps. Zijn deelname aan De Slimste Mens zorgde ervoor dat zijn populariteit als een raket omhoog schoot en in heel Hilversum werd hij eventjes gezien als dé grootste tv-belofte van het land. Daar is heel weinig van over: zijn contract bij Talpa heeft niets opgeleverd dat beklijft en zijn imago ligt aan gort.

Tina kritisch

Rob heeft niet alleen zijn gezin met jonge kinderen verlaten, maar hij loopt ook nog eens op een misselijke wijze te koop met zijn nieuwe liefdesgeluk. Veel mensen vinden dat gewoon walgelijk en tv-kenner Tina Nijkamp, die jarenlang aan het roer stond van SBS 6, begrijpt dat wel.

Volgens Tina is het evident dat zijn carrière zich in een ‘grote crisis’ bevindt. Ze noemt in haar column in De Telegraaf twee redenen: “Rob heeft zijn jonge gezin verlaten en ook bleek zijn manager, behalve Chansons, niet de juiste programma’s voor hem te hebben uitgekozen.”

Gunfactor

Het is duidelijk dat Rob de gunfactor kwijt is, aldus Tina. “Dat gezin verlaten, ja daar houden we als kijkers in Nederland niet zo van, maar ok, we vergeven ook weer snel. Het ging echt fout toen Rob elke activiteit, vooral reisjes naar Parijs, met zijn nieuwe vriendin ging posten op Instagram.”

Als oud-zenderbaas is Tina expert op het gebied van sterren en de invloed van hun imago op de kijkcijfers. “Vertelt niemand, vooral zijn manager, hem dan dat dat niet heel sympathiek overkomt? Het was natuurlijk veel beter geweest om er gewoon niks over te posten.”

Laatste kans

Voordat zijn contract met Talpa verloopt is Rob nog één keer te zien op tv, namelijk met een reisprogramma over Elvis Presley. “Ik heb weinig hoop”, zegt Tina. “Het lijkt zijn laatste tv-kans.”

Eén ding is volgens Tina zeker: Rob heeft keihard een goede manager nodig. “Voor Rob Kemps kwam de populariteit te paard en lijkt als een raket weg te schieten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het jammer vinden als Rob Kemps verdwijnt van televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen