Monique Westenberg voorspelt: ‘Verzoening André en Roxeanne’

Monique Westenberg voorspelt dat er een verzoening gaat plaatsvinden tussen haar geliefde André Hazes jr. en zijn zusje Roxeanne. “Ik vind het heel jammer dat zij geen contact hebben.”

André Hazes jr., Roxeanne Hazes en Monique Westenberg © Videoland

Yvonne Coldeweijer kwam onlangs met spectaculair nieuws: er zou een geheime hereniging hebben plaatsgevonden tussen André Hazes jr. en Roxeanne Hazes. De soapserie van de volkszanger loopt altijd een beetje achter, maar in de nieuwste aflevering, die vannacht is gepubliceerd op Videoland, hint Monique Westenberg al op een reünie.

‘Het komt goed’

Monique geeft namelijk aan dat ze het heel erg balen vindt dat het contact van André met haar schoonzusje Roxeanne zo minimaal is. “Ik vind het heel jammer dat zij geen contact hebben. Hij heeft eigenlijk nooit ruzie met haar gekregen. Het is geen ruzie, alleen hij is beïnvloed en heeft toen bedacht dat hij maar het contact verbrak.”

Het is volgens Monique hoog tijd dat er een reünie komt. “Daar moet gewoon echt een keertje het gesprek over komen. Dat gevoel heb ik wel, dat het ooit wel komt.”

Jinek-uitzending

Zoals gezegd: die André Hazes-soap loopt verschrikkelijk achter. In de nieuwste aflevering gaan we terug naar januari, toen André zijn grote comeback-interview deed bij Eva Jinek. “Het leek een heel leuk ding en we keken er allemaal naar uit, maar nu kwam er een of ander k*tstuk in de Privé over een rechtszaak tussen m’n moeder en m’n zus”, briest hij.

Het gevolg? De hele dag ‘buikpijn’ voor André. “Wat een beetje zuur is, is als ik iets leuks te doen heb of te melden, dan wordt dat vaak overschaduwd door het negatieve, wat ook mijn achternaam met zich meedraagt. En dat hoeft dan nog niet eens je eigen ding te zijn.”

‘Zus mist je’

Eva confronteerde André in de uitzending met het verbroken contact met Rox: “Ze heeft vandaag nog gezegd dat ze je mist. Dat vond ik heel heftig. Daar vind jij ongetwijfeld ook iets van.”

André zegt in de docu: “Ja, ik word niet emotioneel ofzo. Dat heb ik niet, dus ik heb het wel een plek gegeven dat ons gezin is zoals het is. Het is alleen af en toe best wel confronterend nog, dus bijvoorbeeld bij zo’n Jinek als dan wordt gezegd: ‘Ja, je zus heeft vanmiddag nog gezegd dat ze je mist.’ Ja, ik ben niet van steen ofzo.”

Emoties

Die opmerking van Eva kwam wel bij André binnen. “Ik heb ergens diep van binnen echt wel emotie. Als dat dan zo live op tv tegen je gezegd wordt, natuurlijk doet het wel iets met je. Ik heb geen ruzie met m’n zus. Er is bij ons niet iets gebeurd dat we elkaar hebben uitgescholden en hebben gezegd: ‘We hoeven elkaar nooit meer te spreken.’”

Hij besluit: “Alleen het is superingewikkeld, de conflicten waar bijvoorbeeld mijn moeder en zus in zitten… Daar is een schuldige en wie dat dan ook is, dat moeten ze zelf uitvechten, alleen ik weet het niet. Ik neem liever afstand van allebei in plaats van dat ik misschien de een geloof en de ander niet, terwijl het andersom is.”

“Er zit iets niets lekker, maar ik kan niet met allebei omgaan, terwijl het zó f*cked up is wat daar gebeurt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen