André Hazes jr. en Rox lijken herenigd: ‘Rachel zal nerveus zijn’

André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne hebben elkaar na jaren en jaren weer gezien, melden zowel Yvonne Coldeweijer als Evert Santegoeds. “Krabt Rachel zich achter de oren?”

André Hazes jr. en Roxeanne Hazes © RTL, NPO

Een opvallende ontwikkeling in het Hazes-dossier: André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne lijken elkaar weer te hebben gevonden. Ze liggen allebei overhoop met hun moeder Rachel, dus dat kan er iets mee te maken hebben. Onderling hebben broer en zus geen ruzie, maar ze spreken elkaar al jaren niet omdat ze een ‘andere mindset‘ hebben.

‘Hi zus!’

André’s liefje Monique Westenberg is wél bevriend met Rox. Mo plaatste voor het weekend nog een foto in haar Insta-stories van een billboardreclame met Rox. “Hi zus!”, schreef ze daarbij.

Dat was voor hazoloog Yvonne Coldeweijer een teken aan de wand dat er iets broeit: “Na elkaar maanden niet te hebben gezien, lijkt het alsof er ineens weer meer contact is tussen haar en Rox… En dus ook misschien wel tussen André en Rox? 👀”, schreef ze op haar juicekanaal.

Hereniging

Yvonne meldde vorige maand nog dat Monique André zou pushen om zich bij Roxeanne’s erfeniszaak tegen Rachel te voegen. Kamp-Rox ziet dat wel zitten, maar André hield zich tot nu toe afzijdig.

Er lijkt echter een omwenteling plaats te vinden. Yvonne schrijft gisterenochtend op haar juicekanaal: “SCOOP. 🧃 André junior en Rox hebben elkaar na jaren weer gezien. 👀 OMG! In welke context en wat er besproken is, is me nog niet bekend. Moet Rachel zich zorgen gaan maken? 👀🧃💰”

Wat zegt Evert?

Privé-baas Evert Santegoeds heeft dezelfde informatie. Hij zegt in de podcast Strikt Privé, die kort na Yvonne’s scoop uitkwam: “André en Roxeanne zijn weer on speaking terms. Nou was er geen grote ruzie, maar wie zocht wie op? En dat was altijd de grote vraag. Ze schijnen elkaar weer gezien te hebben de afgelopen periode.”

Evert noemt Yvonne niet als bron, dus hij is onsportief óf heeft een eigen bron. “Het kan een paar dingen betekenen. In ieder geval moet het geweest zijn voor zondag, want toen vertrok André naar Bonaire met zijn schrijversteam, zijn schoonouders, Monique en kleine Dré die volgende week weer naar school moet (maar ontheffing heeft gekregen, red.).”

Onroerend weerzien

André’s familie is aardig uitgedund, maar: “Misschien komt Roxanne nu weer bij. We zijn er ooit bij geweest dat zij elkaar terugzagen. Dat was wel een onroerend weerzien. En heel leuk, die kinderen van elkaar hadden elkaar natuurlijk ook nog nooit gezien. En dat kwam toen allemaal samen. En dan ging het toch weer mis.”

Er is volgens Evert genoeg reden ‘om toch eens te gaan zitten’. “Ik kan me voorstellen dat Rachel even achter de oren krabt van: hé, wat is dit voor toenadering, wat heb ik daarvan te verwachten? Tot nu toe heeft Dré zich niet heel erg bemoeid met die erfeniszaak van Rox, maar dat zou nu langzaam kunnen gaan veranderen. We blijven dat wel volgen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie heeft volgens u meer recht op het beheren van de muzikale erfenis van André Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen