Özcan Akyol goed klaar met Guido den Aantrekker: ‘Geblokkeerd!’

Özcan Akyol is echt he-le-maal klaar met Guido den Aantrekker. De presentator en schrijver heeft de baas van Story geblokkeerd. “Haha. Duurde nog lang”, reageert de bladenmaker.

Özcan Akyol en Guido den Aantrekker © SBS 6

Eén ding is zeker: Özcan Akyol en Guido den Aantrekker zijn niet van elkaar onder de indruk. De twee zaten afgelopen zomer allebei in de talkshow van Hélène Hendriks, maar niet tegelijkertijd en dat is maar goed ook. Ze kunnen namelijk helemaal niet door één deur. Sterker nog: ze kunnen elkaar nu niet eens meer volgen op X (voorheen Twitter).

‘Duurde nog lang!’

Guido onthult dat hij geblokkeerd is door Özcan. “Haha. Duurde nog lang”, schrijft hij erbij.

Wat heeft de Story-baas gedaan om dit te verdienen? Guido heeft een snedige reactie geplaatst onder Özcans aankondiging van zijn tv-interview met Ernst Daniël Smid: “Je was inderdaad de enige aan wie hij dat nog niet verteld had – klopt. Een gepassioneerd mensch, er zat vast nog wel een goed verhaal in voor je.”

Manmuts

En nu is het dus over en uit. Özcan is klaar met Guido en heeft rigoureus op de blokkeerknop gedrukt. Het zal ongetwijfeld meespelen dat de Story-bobo laatst ook heel erg lelijk deed tegen de presentator, namelijk door hem een ‘manmuts‘ te noemen.

Het probleem? Özcan zou als een momfluencer ‘l*llen’, namelijk bij een fotootje met zijn kinderen. Eens, vond de een. Gewoon een liefdevolle foto met zijn gezin, vond de ander.

X

Hoe dan ook, Guido is geblokkeerd:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen