‘What the f*ck, Rachel Hazes? Hoezo nu ineens wél Frans Bauer?’

Yvonne Coldeweijer vindt het wel héél verdacht dat Frans Bauer juist nu opeens welkom is bij de jaarlijkse Holland Zingt Hazes-concerten. “Die meid kijkt gewoon de hele tijd naar mij!”

Frans Bauer en Rachel Hazes © RTL, SBS

Veel BN’ers kotsen Yvonne Coldeweijer vollédig uit, maar Frans Bauer hoort daar niet bij. Hij riep eind augustus dat haar vader trots mag zijn: “Superknap, meisje is eigenlijk Privé, Story, Weekend, alles in een. Heeft een eigen kledingwinkel, doet dat goed. Dan denk ik: als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn op wat je hebt bereikt.”

‘What the f*ck?!’

Wát?! Rachel Hazes greep kennelijk diréct in, want Frans in kamp-Yvonne? Dát moet zij natuurlijk niet hebben. Een paar weken later werd bekend dat ze hem plotseling heeft toegelaten tot het selecte gezelschap dat liedjes mag zingen tijdens de jaarlijkse Holland Zingt Hazes-concerten.

Yvonne vindt dit wel héél erg toevallig, zegt ze in haar podcast De Juice Show. “Nou, hij mag éindelijk komen. Hij is eindelijk uitgenodigd. Hij, die persoonlijk André Hazes senior – en daarmee bedoel ik de enige echte André Hazes – gekend heeft. Hij is nog nooit gevraagd, tot nu. What the f*ck, Rachel? Hoezo nu ineens wel?”

‘Meid kijkt naar mij!’

Ja, hoezo nu ineens? Yvonne: “Ja, hoezo? Waarom denk je? Die meid, die kijkt gewoon naar mij, wat ik allemaal doe. En dat is hetzelfde als met Heleen. Ze verafschuwt het zogenaamd, maar ze kijkt wel voor ideeën van: o ja, Frans is nu in, want Yvonne zegt: ‘In Frans we trust‘, dus we boeken Frans. Ik vind dat het door mij komt. Hahaha.”

Frans had al veel eerder op dat podium mogen staan, besluit Yvonne. “Er staan een hoop troela’s daar op het podium die nog nooit André Hazes persoonlijk hebben gekend. Fransje wel! Fransje kent hem! Mocht nooit komen. (…) Hij was niet goed genoeg hè. Hij was kamp.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen