Özcan Akyol krijgt flinke draai om zijn oren: ‘Hij is een manmuts!’

Özcan Akyol wordt flink op de hak genomen vanwege een liefdevolle foto met zijn kinderen, waar hij een ietwat zoetsappige tekst bij heeft geplaatst. “Hij is gewoon een manmuts!”

Guido den Aantrekker en Özcan Akyol © SBS

Niet alleen de gewone kinderen, maar ook de BN’er-kinderen moeten weer naar school en daar plaatsen de celebrities massaal fotootjes van. Ook Özcan Akyol doet eraan mee. “Een laatste peptalk, want daar gaan ze weer, op weg naar een nieuw schooljaar. Dat wordt even afkicken van de dagelijkse tornado die zij thuis in de zomer creëerden.”

Manmutserij

Het begin van het nieuwe schooljaar zorgt ook bij Özcan voor wat gemengde gevoelens. “Papa gaat niet liegen: stiekem ook wel blij met wat rust in huis én regelmaat in hun leventjes. ❤️.”

Wat zijn dit allemaal voor zoetsappige teksten, vragen sommige mensen zich af op sociale media. “Eus die lult als een momfluencer”, schrijft de bekende X’er Mies bijvoorbeeld.

En daar haakt Story-baas Guido den Aantrekker op in. “Manmutserij”, zegt hij.

Liefdevol

Manmutserij of gewoon een liefdevolle foto? Dat laatste, zegt ene Christina. “Ik zie het probleem niet zo. Gewoon iemand met liefde voor z’n kinderen.”

Iemand anders: “Zeker geen fan van Eus (is wederzijds), maar wat is hier mis mee?”

Ene Adriaan pakt de BN’er aan die het berichtje van Eus heeft geliket: “Sandra Schuurhof liket alles maar. Geen onderscheidingsvermogen.”

Lekker

Het is overigens niet alleen maar rozengeur en maneschijn in huize-Akyol. Soms heeft hij knallende ruzie met zijn vrouw Anna van den Breemer, onthult hij in de VARAgids. Hij stoort zich eraan als zij in een restaurant al ‘lekker’ zegt als de ober het gerecht opdient. “Ik kan het dan niet laten om te antwoorden met: ‘Dat weet je nog helemaal niet?'”

En dan? “Dan beginnen we elkaar uit te maken voor van alles en nog wat, waarbij ze vaak roept dat ik een kalende man met overgewicht word, iemand die vaak een beetje stinkt als hij uit zijn schrijfhok komt. Ik brul weer heel andere dingen terug. Maar het is beter om dit intern met elkaar op te lossen.”

Instagram

De foto van Özcan:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Özcan Akyol een manmuts?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen